Ahoj...
Chtela bych se jen zeptat, jestli nekdo nahodou nestudujete na MUNI Specialni pedagogiku nebo v Hradci Kralove Jazykovou a literarni kultura (na pedagogicke fakulte). Dostala jsem se na oba obory a ted samozrejme nevim, co dal . Vim,ze bych se mela asi co nejrychleji rozhodnout. Proto bych rada slysela nejake ohlasy ci nazory...
za kazdou odpoved dekuju moc
Email: veronikakrejsovaseznamcz, ICQ: 282315950
MUNI vs. UHK ???
14.07.2008 22:26:33, Werčenka, zhlédnuto: 1141x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(16.07.2008 22:26:45, Martin) Já bych si vybral spíš tu specku. Je to zajímavý obor, docela hodně psychologie, je tam i anatomie, patopsychologie apod. Speciální pedagogové například mohou dělat psychoterapie, ale píší i posudky atd. A je to i práce záslužná... Nevim, co to je Jazyková a literární kultura, ale měl sem spolužačku na něčem podobném v Pradubicích a bylo to o ničema uplatnění nulové. reagovat zde
-
(26.05.2009 03:32:28, Vanda) Tak v těch Pardubkách to byl obor Jazyková a sociokulturní studia, no a má ho třeba ta nová novácká sporťačka Ivana V., takže až tak nulové uplatnění nehrozí! reagovat zde
-
-
(12.05.2009 11:03:01, Honza) Jako absolvent Jazykové a literární kultury na UHK můžu říct,že se studiem jsem byl spokojený.. Koho baví čeština(jazyk),literatura a média,tak se v něm určitě najde. Nejedná se o extra náročný obor, a přitom rozšíří obzor a naučí myslet reagovat zde
-
(26.05.2009 20:15:07, Lucka) Ahoj, no já bych šla určitě na specku... sama se na ní hlásím, jsou tam zajímavé předměty a co jsem slyšela, tak to většinou studující baví, uplatnění je určitě lepší než s Jazykovou a literární kulturou
reagovat zde
Podobné příspěvky:
- ESF MUNI nebo PEF MENDELU? - Výběr vysoké školy
- Nutriční terapie MUNI - Výběr vysoké školy
- Spec. pedagogika UPOL x MUNI - Výběr vysoké školy
- VUT (FP) vs MUNI (ESF) - informatika - Výběr vysoké školy
- VUT vs. PřF muni - Výběr vysoké školy
- Fyzika: PřF MUNI vs MFF CUNI - Výběr vysoké školy
- ESF MUNI vs. PEF MENDELU (Finance) - Výběr vysoké školy
- MUNI nebo UPOL? - Přf, Molekulární biologie - Výběr vysoké školy
- Translatologie UK x Filologie MUNI - Výběr vysoké školy
- VŠE fph vs. Muni ESF vs. UTB Fame - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.