Ahoj, je tady někdo, kdo se dostal na UJEP, obor Učitelství pro MŠ ? A těch, kdo už studují se chci zeptat, jak je to s hrou na klavír. Jaké požadavky mají? Nikdy jsem nehrála, teprve začínám. Učí se od úplného základu nebo se předpokládá nějaký um ? Díky
mateřská škola
14.07.2008 17:52:58, Violka, zhlédnuto: 367x, reakcí celkem: 14Reagovat na příspěvek
-
(14.07.2008 20:16:32, Kája) Ahoj, taky jsem byla přijata na Učitelství pro MŠ akorát jindě, a jak jsem zjistila, tak se začíná... nechcou nic převratnýho, taky neumím hrát :-) reagovat zde
-
(14.07.2008 20:37:37, Martina) Ahoj, holky chtěla jsem se zeptat zda jste na mateřinky dělaly z něčeho talentovky?? Jinak si myslím, že nebude velký rozdíl v náplni studia mezi předškolní pedagogikou na střední škole nebo vyškou (samozřejmě že trochu ano). Takže se budete učit klasika klavír, kytara, a flétna. Rozhodně nemusíte být klavírní virtuózky, ale přece jenom špetku hudebního cítění by učitelka k tomu ještě Bc. měla mít. reagovat zde
-
(14.07.2008 22:37:59, Violka) Děkuju za ohlasy. Na UJEP a co vím i do Plzně se talentovky nedělají. Jen OSP. reagovat zde
-
(15.07.2008 08:34:29, Kája) Ahoj, tak na OU se talentovky nedělají, nedělá se ani OSP... pouze se přihlíží k materiálům u přihlášky - praxe (ale musíš ji mít dostatek, je tam nával a berou malinko), seberozvojové aktivity, dobré známky, vyšetření foniatrie, logopedie a potvrzení od doktora, že můžeš moít tělocvik bez omezení to je myslím vše... reagovat zde
-
(16.07.2008 10:17:20, Sabina) Všem držím palce. Vím, jak se kolegyně na učitelství pro 1.stupeň ZŠ při studiu nadřely. Je to opravdu záhul! reagovat zde
-
(16.07.2008 20:04:51, Janula) Ahoj, nevíte, zda se začíná také úplně od začátků i oboru učitelství pro 1. stupeň? reagovat zde
-
(16.07.2008 20:19:35, Ivča) Ahoj, taky bych chtěla vědět jak je to s tím 1. stupněm, letos nastupuju, tak mám docela obavy, jelikož na klavír vůbec neumím... reagovat zde
-
-
(16.07.2008 20:43:14, Ivča) to Janula: taky se snažím, už umím ovčáky a na jakou výšku jdeš? reagovat zde
-
-
-
-
-
(16.07.2008 21:22:57, Martina) Sabina: Ahoj nevím, jak se tvé kolegyně nadřely, ale mám jednu dobrou kámošku, která je ve třetím ročníku a učitelství pro první stupeň si chválí. Samozřejmě že se musí učit, ale podle ní né nějak moc, navíc má za sebou pajdák, tak možná má v tom výhodu. Jo a ještě mi řekni u jakého oboru se nenadřeš? Myslím si, že učit se musí člověk na všech oborech, pokud nemá IQ génia. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Vysoka skola zamerena na IT - Výběr vysoké školy
- Moravská vysoká škola Olomouc - Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.
- Vysoká škola - technický směr výběr - Výběr vysoké školy
- Filmová škola v Praze - Ostatní
- Vyšší odborná škola PERSPEKTIVA, Teplice - Výběr vysoké školy
- Ekonomická škola - Výběr vysoké školy
- jazyková škola ELVIS - Informace o studiu
- zahradnická škola Mělník - Ostatní
- Která škola je dobrá záchrana - Výběr vysoké školy
- Vysoká škola ekonomická - FPH - magisterské studium - obtížnost - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.