Ahoj chtela jsem se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s humanistikou na ZCU nebo se specializaci v pedagogice (Cj, Zsv) na UPOL? Nevim kterou z nich vybrat, tak by mi moc pomohl kazdy nazor
ZČU / UPOL??
07.07.2008 16:07:54, Verca, zhlédnuto: 414x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(08.07.2008 09:49:55, Verca) Diky Jani.No podle toho co jsem zjistila na netu, tak je humanistika hodne siroky obor a az postupem casu se specializujes a da se pak pokracovat v evropskych studiich nebo fil. komunikace. Takze jsem prave myslela ze uplatneni bude vetsi...ale na druhou stranu je pravda ze to mam vetsinou ze stranek ZCU a podobnetakze je jasne ze to neni tak uplne objektivni reagovat zde
-
(08.07.2008 09:54:36, Tom) V dnešní době, kdy teologové dělají manažery prodeje, učitelé v reklamních agenturách, a ekonomky zase čínské zdravotní masáže, .... má sice Jana trošku pravdu, ale není třeba se na to dívat až tak černobíle. reagovat zde
-
(08.07.2008 11:01:29, Verca) Jo to je pravda.budu o tech cinskych masazich uvazovat-myslim ze by o to byl docela zajemjenze jde o to ze kdyz uz se na nejakou tu vysku dam tak bych do toho nerada sla s tim ze je vlastne jedno ktery obor si vyberu, protoze stejne budu delat neco uplne jineho. Kazdopadne dekuju zes napsal, cim vic nazoru z ruznych stran, tim min cernobile to budu videt reagovat zde
-
(08.07.2008 11:51:02, Verca) Zajimalo by me hlavne, kt. škola je podle vas kvalitnejsi. Byla bych rada, kdyby se ozval nekdo kdo uz tam studuje, aby mi mohl napsat jak je to s narocnosti studia, s pristupem ucitelu a tak reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Optometrie UPOL - Výběr vysoké školy
- MUNI nebo UPOL? - Přf, Molekulární biologie - Výběr vysoké školy
- Spec. pedagogika UPOL x MUNI - Výběr vysoké školy
- Psychologie UPOL ! - Informace o studiu
- Bioinformatika na UPOL + budoucnost oboru - Výběr vysoké školy
- předměty C na FF Upol - Ostatní
- PSYCHOLOGIE NA UPOL - Přijímačky, přípravné kurzy
- Hranice percentilu - upol - Univerzita Palackého v Olomouci
- Fyzioterapie FZV nebo FTK UPOL? - Univerzita Palackého v Olomouci
- Experimentalni biologie, UPOL - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.