ahoj...nechodíte někdo na VŠE fakultu managementu?dostala jsem se tam ale nevím jestli mám nastoupit? jaké to tam je?slyšela jsem i dobré ale i špatné názory...dík
VŠE man
25.06.2008 12:54:56, Verča, zhlédnuto: 190x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(26.06.2008 14:27:51, Jitka) Ahoj, ted jsem ukoncila 1. rocnik dalkoveho studia...jsem celkem spokojena. Nektere predmety jsou zajimave, jine mene...ale to je vsude Jinak JH je fajn misto. A co vim, tak studentsky zivot je tam velmi prijemny...kdybys mela konrtetni dotaz, tak se zeptej... reagovat zde
-
(27.06.2008 11:39:19, Verča) dík.taky jsem si to měla dát asi dálkově..chtěla bych si najít nějakou brigádu ale v Hradci nevim nevim...nevíš nejde pak přejít nějak z prezenčního studia na dálkové?
jo a je to tam přímo jen management nebo je ten bakalář trochu obecnejší..(jako třeba podnikohospodářská fak. VŠE)... reagovat zde -
(27.06.2008 12:20:38, Jitka) V pravaku mas predmety:1. semestr-pravo, verejna sprava, Ekonomie, Informatika, Marketing a Management. 2. semestr-podnikova politika, matematika, ucetnictvi, environmentalni zaklady udrzitelneho rozvoje (trocha ekologie..zajimave a zkouska z toho je naprosto zadarmo:o), verejne finance a peneznictvi, informatika 2. Takze management potkas v 1. semestu a pak uz mozna az na magisterskem studiu je to prave docela dost siroky zaber...rikaji nam, ze manager musi umet od vseho neco:o) S tim prechodem uplne nevim, ale vim, ze se daji uznavat predmety...takze pokud se rozhodujes, jestli vubec jit na vejsku, doporucu se zapsat, a kdyby se ti to nelibilo, nebo bys chtela na dalkove, tak co si udelas, to ti pri dalsim studiu nejspis uznaji reagovat zde
-
(27.06.2008 12:35:58, Verča) na vejšku jít chci to vim ale ještě mě vzali do Plzne na ekonomickou fakultu obor management obchodních činností..takže se rozhoduju a vůbec si nejsem jistá kam jít.. reagovat zde
-
(27.06.2008 12:38:47, Verča) a ještě s tím uznáváním předmětů: třeba kdybych chtěla jít příští rok na Podnikohospodářskou do Prahy tak ty stejný předměty co už mám by mi uznali?takže bych mohla přestoupit rovnou do druháku? reagovat zde
-
(27.06.2008 12:52:33, Jitak) To se obavam, ze takto nefunguje:o( znam studenty, kteri studuji jak fakultu v Praze tak v JH. A vim,ze skoro vsechny predmety, ktere trebas delali v Praze, jim ucitele ochotne uznaji a nemusi z nich uz delat znovu zkousku.Ale stejne asi musis do prvaku. Znam holku, ktera studovala 1. rocnik dalkove v JH a ted udelala zkousky do Prahy.Ale v Praze jde urcite od prvaku. Nicmene pokud chces delat brigadu,tak se ti kazda hotova zkuska bude moc hodit.. reagovat zde
-
(27.06.2008 13:01:24, Jitak) o te Plzni nic nevim, tak nemuzu srovnavat:o( Mne prijde JH dost fajn...ale je fakt, ze pokud planujes jeste nejake prechody na jine skoly a brigady, bylo by pro tebe asi lepsi dalkove studium reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.