Koleje Hradec Králové

Máte někdo zkušenosti s kolejemi v Hradci Králové?dostala jsem se na farmacii a nevím kterou vybrat. Děkuji

-
-
(20.07.2008 18:43:01, sluníčko) Nevíte někdo jak vypadají ty Palachovy koleje? Jak velké jsou dvoulůžkové pokoje, jestli má každý vlastní psací stůl nebo je jen jeden dohromady, jak vypadá kuchyňka a jestli v ní je jídelní stůl, jak vypadá koupelna atd. Budu ráda za každou radu
Díky reagovat zde
-
(21.07.2008 11:44:15, sluníčko) Kotel? To jako koleje Víta Nejedlého? Mně jako prváka automaticky šoupli na Palachovy koleje, kdybych chtěla změnu, tak by to asi šlo, nevim. reagovat zde
-
(22.07.2008 12:22:12, sluníčko) Už jsem na to přišla, ptala jsem se na Palachovy koleje, které patří UHK. Ty mi doporučuješ koleje na Kotli, jenže ty patří UK a tudíž se tam ubytovat nemůžu
reagovat zde
-
(31.08.2011 16:24:50, alis) Na koleji Na kotli ubytovávají i studenty UHK nejen KU. Mě to u Palachovek nevyšlo, tak sem si zažádala tam a vpohodě
reagovat zde
-
-
(22.07.2008 18:21:54, sluníčko) Jj, ja vim, moje chyba. Nevím jestli se studenti UK můžou ubytovávat na našich Palachových kolejích, ale my se na Kotli ubytovávat nemůžeme
reagovat zde
-
(23.07.2008 16:21:01, sluníčko) Máš pravdu, na Palachových kolejích je 7 vchodů (A-G) pro studenty UHK a dva vchody (H, CH) pro studenty UK. To jsem samozřejmě netušila a myslela jsem si, že tam jsou pouze studenti UHK
reagovat zde
-
(02.09.2008 15:38:54, Nicol) ahoj,
taky by me zajimalo jak to vypada na palachovych kolejich, myslim jako vybavenost a koupelna. budu vdecna za kazdou info.diky moc.nikol reagovat zde
Email: Nicole.2seznamcz, ICQ: 220160145-
(03.09.2008 10:12:54, lucka) Byla jsem se tam podivat, protoze tam mozna budu bydlet. Ta pani mi ukazovala spis ty horsi pokoje (nechtela mi ukazovat hned ty nejlepsi, ale spis ty horsi). V pokoji byly 2 postele, 2 psaci stoly, 2 perinaky a 4 policky (2 pro kazdeho). Na chodbe pak byly vestavene skrine na obleceni, zrcadlo atd. V kuchyni se nachazela celkem pekna a velka linka, stul, nekolik zidli, lednice, sporak. V koupelne byla jenom vana, umyvadlo a na zdi skrinka na veci - tam by se mozna vyplatilo dokoupit neco na odkladani kosmetiky. Jinak pokoje jsou docela velke, ale ten nabytek ja starsi, takze zadna slava
reagovat zde
-
(03.09.2008 12:47:03, Nikol) Diky moc. ja ted dost premyslim o privatu, sice bych radsi s nekmy se stejnym oborem bo tak,ale zatim sem nikoho nenasla. tak nevim. kdyz vidim nabidky,ze privat vyjde prakticky nastejno cenove jak kolej a je to kolikrat lip zarizeno. tak se mi na kolej fakt nechce. reagovat zde
Email: Nicole.2seznamcz, ICQ: 220160145
-
-
Podobné příspěvky:
- Koleje Hradec Králové - Ostatní
- management CR Hradec Králové - Informace o studiu
- Nabízím ubytování v Hradci Králové - Ubytování a stravování
- Celoživotní studium v navazujícím studiu obor VSRR ve středisku Hradec Králové - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Hledám spolubydlící, Hradec Králové - Univerzita Hradec Králové
- Příjímačky pedák Hradec Králové - Přijímačky, přípravné kurzy
- Farmacie Brno x Hradec, Genetika - Výběr vysoké školy
- koleje-koruna - Slezská univerzita v Opavě
- Koleje VŠE-FMV, jak dlouho potrvá rozhodnutí o přidělení? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- KOLEJE V OPAVE- VÁVROVICKÁ - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2023 22:58:45.