Ahoj lidi, jsem úplně zoufalá ze scio testu základy společenských věd! OSP mám vždycky docela OK, ale ZSV - no hrůza! Mohli byste mi, prosím, poradit, jak se na test zsv nejlíp připravit?? Moc prosím, jsem totiž už fakt nezradná Moc děkuji za odpovědi!Pa katka
zsv
12.02.2008 07:18:37, káťa, zhlédnuto: 317x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(12.02.2008 11:09:02, Lucinka) Ahoj Káťo, já jsem se loni učila z učebnice Odmaturuj ze ZSV a Odmaturuj z dějepisu (jen novodobé dějiny) a dopadla jsem velice dobře. Jestli chceš, tak sem napiš svůj mail a já ti pošlu nějaký starší varianty NSZ ze ZSV. Měj se pěkně a přeju hodně štěstí. reagovat zde
-
(13.02.2008 07:16:43, káťa) Ahoj Lucinko, moc děkuju za rady!!! Ty učebnice si určo pořídím a pak budu šrotit a šrotit a šrotit :-) Můj mail je prcek111seznamcz Byla bych moc vděčná, kdybys mi nějakou tu starší variantu poslala, ale i kdyby ne, tak už teď jsi mi moc pomohla! Díky moc, pa Katka reagovat zde
-
(13.02.2008 19:03:12, marta) mam za sebou test OSP i ZSV, prave sem si precetla spravne reseni na scio.cz a jsem zdesena svou neschopnosti..
Lucinko, jsi-li tak dobra duse, ze bys poslala starsi verze scio testu i me, budu ti hrozne moc vdecna
for káťa - po svém neúspěchu v sobotu, jsem si z knihovny půjčila Základy společenských věd v kostce a Testy z humanitních věd a mám se v plánu učit na další termín z toho reagovat zde
Email: martineckaxcentrumcz -
(13.02.2008 23:16:56, Ma.r.gotka) To Lucinka: Připojuji se s velkou prosbou, taky po sobotním ZSV potřebuji každou pomoc Prosím reagovat zde
Email: ma.r.gotkacentrumcz, ICQ: 202275745 -
(15.02.2008 18:45:10, lucka) na toho 9. února jsem se taky připravovala z Odmaturuj ze ZSV a přišlo mi, že ty testy jsou vyloženě tahaný z týhle knížky... takže hrrr do toho, já to taky vidím na opáčko v březnu... A kam se hlásíte?? reagovat zde
-
(15.02.2008 18:46:08, lucka) jaj, trošku jsem se do tý odpovědi zamotala... vidím to na opáčko z osp, protože zsv, nebylo tak hrozný... právě proto, že jsem četla to Odmaturuj... reagovat zde
-
(20.02.2008 18:50:36, Brave) Ahoj, Káťo, poslala bys mi prosím také nějaké ty starší varianty NSZ?
Díky moc předem a měj se hezky ... reagovat zde
Email: bravemanseznamcz -
(25.03.2008 10:09:03, Eva) Ahojky,prosím, prosím, můžete mi poslat také nějaké starší varianty NSZ ze ZSV ? Ty knihy si také musím pořídit (Odmaturuj ze ZSV a Odmaturuj z dějepisu). Jěště jednou moc díky reagovat zde
Email: eva.nemcovaseznamcz
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.