Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné - máte někdo zkušenost? ráda bych dálkoě, ale absolutně se na jejich stránkách neorientuji, nikde nemůžu najít, jak často bych musela dojíždět na výuku a co přijímačky, píší, že přijímačky se konakí formou test stud. předpokladů.
Přijímací zkouška je prominuta těm uchazečům, kteří podají přihlášku ke studiu na Slezské univerzitě v Opavě, Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné, ve stanoveném termínu pro 1. a 2. kolo přijímacího řízení a dosáhnou v testu Obecných studijních předpokladů konaných v rámci Národních srovnávacích zkoušek 25. harmonizovaného percentilu a více (tzn., že 75 % nejúspěšnějších studentů u těchto zkoušek ucházejících se o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné bude přijato po splnění ostatních podmínek ke studiu bez nutnosti vykonat klasické přijímací zkoušky).kurzíva
prosím, poradte
08.02.2008 09:37:32, magda, zhlédnuto: 214x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(08.02.2008 09:39:25, magda) chápu tedy dobře, že nejdřív musim udělat test z TSP a poté, podle výsledku se bude zvažovat, jestli budu dělat ještě přijímačky? jenže problém je v tom, že pak k přijímačkám už nic nepíší, takže nevim z čeho se budou dělat, nevíte někdo, termín podání přihlášky se blíží, tak jestli máte někdo zkušenost, prosím poradte.. reagovat zde
-
(08.02.2008 09:42:23, magda) tak jsem ješta našla toto:
Všem uchazečům, kteří podají přihlášku ke studiu ve stanovené lhůtě, zašle studijní oddělení tematické okruhy k jednotlivým částem přijímací zkoušky, doporučenou studijní literaturu, další pokyny a informace k vykonání přijímací zkoušky pro 1. kolo do 30. 4. 2008, pro 2. kolo do 22. 8. 2008.
takže nejdřív musim zaplatit za přihlášku a oni mi až koncem dubna pošlou co bude u přijímaček?
já hledám něco - management - nejlépe cestovní ruch nebo hotelnictví, ale kde se nedělá zkouška z jazyka, protože jsem z něho trošku vypadla a jsem v něm slabá..nevíte o něčem? reagovat zde -
(08.02.2008 09:56:42, Lucy) No státní taková urcite není...a jeste k tomu když chces na cestovní ruch...to jsou jazyky na prijimackách vsude...na soukromou to jde...tam berou vetsinou bez prijimacek ale zase my máme treba povinny 2 jazyky a min. jeden musi být na pokrocilejsi urovni.. reagovat zde
-
(08.02.2008 10:43:38, magda) Lucy: ani by to nemusel být cestovní ruch, ekonomie, management..myslím, že bych se do jazyka brzo dostala, jenže..už to nestihnu k přijímačkám, mám 4 kluka 6 holčičku a ještě pracuji na zkrácený úvazek, takže na to učení moc času neni,od června mám domluveno s matkou, že bude děti hlídat..ale, to už je zas po přijmačkách
asi to budu muset nechat na příští rok.. reagovat zde -
(08.02.2008 13:54:16, Kristi) Jsem v 1.ročníku dálkového studia formou e-learningu, obor marketing a management. Jak je to s národními srovnávacími zkouškami nevím, ale loni jsme u přijímaček dělali klasický test TSP, který byl celkem jednoduchý a hodně podobný tomu z roku 2006. Někde na stránkách univerzity jsou testy uloženy, zkus mrknout, jsou tam otázky z matematiky (logika), dějepisu (1. a 2. světová válka), češtiny (opět spíš logika) a ekonomiky. Taky je mi 30, mám 2 děti a zatím studiu celkem v pohodě zvládám. Hlavní je se nebát a zkusit to! reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Prosím o radu - Ostatní
- Prosím o radu - Přijímačky, přípravné kurzy
- prosím o radu - Ostatní
- 2 BAKALÁŘSKÉ OBORY??? poraďte, prosííím - Informace o studiu
- VŠ dálkově - humanitní směr, jazyky - poraďte prosím - Výběr vysoké školy
- prosím poraďtě... - Univerzita Pardubice
- Dopravní fakulta ČVUT- prosím poraďte!! - České vysoké učení technické v Praze
- VŠE podniko x fakulta managmentu v Hradci prosím poradte ! - Vysoká škola ekonomická v Praze
- PROSÍM O RADU !!!!! - Přijímačky, přípravné kurzy
- POMOZTE, PORAĎTE, PROSÍM - Výběr vysoké školy
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.