Prosím, může mi někdo zkušený říct, jestli si u TSP na MU můžu psát na zvláštní papír svoje poznámky a výpočty??? Díky
...
16.03.2006 19:36:04, Jitka, zhlédnuto: 97x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(18.03.2006 17:37:05, Radek) Zajímavý dotaz. Myslím že vlastní papír mít nemůžeš. Ale určitě budeš mít papír se zadáním testu - myslím že by měli dovolit na něj psát, protože už ho nikdy více nepoužijí (kvůli regulérnosti zkoušek - aby zadání nějaké varianty nebylo známo nikomu před tím než to bude psát). takže budeš mít cca 20 stránek (sice popsaných otázkami, ale aspoň si budeš dělat poznámky přímo k nim). Když to tady ještě někdo potvrdí, že to tak skutečně je, budu rád. reagovat zde
-
(19.03.2006 13:06:54, kiki) ahoj, nám loni vlastní papíry nepovolili, ale můžeš si psát poznámky a výpočty do zadání, to se potom likviduje. reagovat zde
-
(20.03.2006 18:31:03, Jitka) Děkuji za raduVždycky mi to pomůže, když si můžu dělat různý pomocný nákresy atd. reagovat zde
-
(23.03.2006 09:49:14, Anita) Ahoj Jitko, taky se hlasim na Mu a mam na tebe dotaz.Byla bych ti vdecna, kdyby jsi mi napsala svuj E-mail, abych ti to mohla upresnit. Muj Mail-Nity7seznamcz reagovat zde
-
(24.03.2006 17:04:44, woland, www.prijimacky-tsp.cz) Můžu Vás poprosit, nepředali byste kus téhle diskuse i na www.prijimacky-tsp.cz? Mám teď nutkání tam ten provoz trošku rozhýbat... Děkuju a těším se na Vaší návštěvu! reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.12.2024 23:05:07.