ekonomicko matematické modely seminárka

-
-
(28.01.2008 19:23:12, Beruše) Já si myslím, že logicky správně je skupina malé a střední subjekty celkem, protože subjekty celkem zahrnují i velké subjekty. Ale kámoška to udělala z té druhé skupiny a dostala plný počet, tak si myslím, že kdyby to měl Ramík všechno kontrolovat, tak by se asi zbláznil
. Jinak co se týče těch komentářů, tak já jsem to udělala tak, že jsem napsala vždycky skupinu - např. kožedělný průmysl a pak jsem zkonstatovala jak to bylo u podniku 1-9 zaměstnanců pro každý rok a u podniku 1-249 opět pro každý rok... reagovat zde
-
(27.01.2008 13:19:53, Eva) to Katka: ahojky děkuju moc. jen nevím kterou skupinu všech těch zaměstnanců, jestli SUBJEKTY CELKEM nebo MALÉ A STŘEDNÍ SUBJEKTY CELKEM. na tech www strankach jsou tyto 2 skupiny,tak nevim ktera z nich je spravna...poradite mi ještě někdo prosííím,děkuju moc.papa reagovat zde
-
(27.01.2008 10:03:27, Katka) Tak napiš, že ta tvá vybraná skupina je efektivnější než ty zaměšstnanci celkem v tom roce, ale v dalším roce už tak efektivní není. V jednom roce že ten vybranej úsek byl méně efektivní, ale pak už se třeba efektivněl, ale celkové údaje s efektivností klesly apod. ... reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Ekonomicko-matematické metody - pomoc se zápočtem - Zkoušky, zápočty, státnice
- Zdanění - VŠE versus MU-ESF-Veřejná ekonomika versus PeF Mendelu-ekonomicko.manažer. - Výběr vysoké školy
- VSE x MU - ekonomicko-správní - Ostatní
- MU ekonomicko-správní - Informace o studiu
- seminarka? - Ostatní
- MZLU - Ekonomicko- spravni fak., socialni ekonomie - Ostatní
- FIS VŠE - Matematické metody nebo Statistické metody nebo Statistika a ekonometrie? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Zkouška lineární programování a matematické metody - Zkoušky, zápočty, státnice
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 22.05.2025 18:00:37.