Ahoj děcka, děsně by mě zajímalo, jak vás časově zaměstnala vaše lékařská fakulta v jednodlivých ročnících, co se týče normálního semestru i třeba co pro vás znamenalo zkouškové období. Co se týče průběhu semestru, tak přednášky jsou samozřejmost, jde mi o vaše nasazení do praxe s pacienty. Například 3.LF UK prezentuje kontakt už od prvního ročníku. Děkuju moc!
Časová náročnost studia na medicíně
08.01.2008 10:14:52, Alča, zhlédnuto: 2281x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(08.01.2008 14:30:02, Gabca) Ahoj to by me zajímalo taky,chtela bych se hlasit na medicinu do Brna a moc rada bych to ve zdraví prezila(za predpokladu,ze bych se tam dostala......snad se nekdo najde a podeli se o sve zkusenosti, ikdyz medici asi po netu moc nebrouzdaji,neb jsou ponoreni ve skriptech, bo se pletu? reagovat zde
-
(08.01.2008 18:47:29, izka) medici sice jsou ponoření ve skriptech, ale když už jim to leze na mozek, tak dělají vše možné co se dělat dá-například brouzdají po netuCo se týče Brna, kontakt s pacienty jsme měli poprvé ve druháku v rámci ošetřovatelství.Nejvíc mi určitě dala dvoutýdenní praxe prázdninová, ve třeťáku se setkáváme s pacienty dvakrát týdně..a od čvrťáku je bloková výuka v nemocnicích=záleží jak kde, ale většinou skoro každý den kontakt s pacientem..Nevím, jestli je takové plus být od prváku v kontaktu s pacienty..Ostatně nemáš žádné znalosti, tak co bys s nimi taky dělal. reagovat zde
-
-
(09.01.2008 09:05:37, Alča) No zřejmě naně čučíš jak puk Nebo v této chvíli budeš moci dělat vybírače poplatků A co váš volný čas? Nebo lépe jak moc bylo možné si naskládat předměty do co nejméně dní a pak se věnovat brigádám, nebo sportu, přátelům... Jednou mi někdo řekl, že v prváku si zvládl naskládat předměty do tří dnů a pak u toho i pracoval. reagovat zde
-
(09.01.2008 15:25:02, izka) No, volný čas..Záleží na tobě-jestli budeš chodit na přednášky, jestli se opravdu budeš připravovat na hodiny(v některých předmětech tě k tomu i více či méně přinutí), nicméně my si do hodně předmětů museli psát protokoly, což čas zabere.Téměř na všech fakultách je rozvrh dán, nemůžes si s ním hýbat.Takže nějaké naskládání do 3 dnů, o tom nemůže být řeč.Až do druháku jsem většinou měla školu 4 dny v týdnu. reagovat zde
-
(10.01.2008 19:25:11, Pavla) AHoj Alčo, o studiu na medině si moc velké iluze nedělej. Já jsem na trojce UK a v prváku jsme byli ve škole i od 7 od rána do 19 do večera- pak se k tomu musíš ještě minimálně 3 hodiny učit a připravovat protokoly a podobné hloupůstky. Takže během prváku s brigádama vůbec nepočítej, ale na druhou stranu Ti tahle škola má hodně co nabídnout. Už po čtrnácti dnech studia Tě pošlou k pacientovi, aby sis udělala včas představu o tom, do čeho jdeš a případně si to ještě mohla rozmyslet.Je to výborná škola s výbornými lidmi, ale počítej s tím, že Ti to sežere celý život.Moc držím palce, aby se Ti tam líbilo! reagovat zde
-
-
(13.01.2008 19:38:20, k.) Ja jsem na LF1, ktera ma tu vyhodu, ze je vicemene dobre poskladany rozvrh, ze se kazdy den konci tak nejak kolem druhy. od prvaku ke skole normalne pracuju (2-3 dny/tyden), ucim se jak kdy a jak na co, spis tomu teda venuju vikendy. ve zkouskovym se ucim od nevidim do nevidim, ale zase pak mivam v lete ctvrt roku, v zime mesic prazdnin.
u nas je snad prvni praxe po druhaku - osetrovatelska, 3 tydny. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Časová náročnost školy - Ostatní
- Časová náročnost magisterského studia. - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- Zubní lékařství, medicína, farmacie - časová náročnost studia - Výběr vysoké školy
- FIT ČVUT vs FIS VŠE - náročnost - Výběr vysoké školy
- FPE ZČU - Ekonomická a regionální geografie - náročnost studia - Informace o studiu
- Časová náročnost studia molekulární biologie? - Ostatní
- UJAK - Sociální a mediální komunikace - časová náročnost - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- CZU- VSRR náročnost, matika... - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Ujep - Fakulta výrobních technologií a managmentu - náročnost studia - Informace o studiu
- Časová náročnost na utb - anglický jazyk pro manažerkou praxi - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.