ekonomka všb

Ahojky může mi někdo sím poslat či napsat jaký je rozvrh v prváku na ekonomce báňské?
Email:
janka.stepankovaseznamcz
-
(01.01.2008 16:35:06, Radek)
Ahoj,
přímo rozvrh (časy předmětů) nevím, ale našel jsem studijní plány, kde si můžeš najít jaké předměty to jsou a něco o nich: http://wts.vsb.cz/cgi-bin/wspi/st/stobory.spvypis?lcfak=51&&lcrokst=2007
přeju zdar.
reagovat zde
-
(01.01.2008 17:31:24, jola)
to jsem už našla jen by mě zajímala časová náročnost, ale děkuji
reagovat zde
-
(01.01.2008 18:19:39, Radek)
přednášky resp. cvičení trvají 90 minut (tj. dvě vyučovací hodiny) v kuse. Např. v informacích o předmětu je 2+2 hodin př/cv - to znamená každý týden 90 minut přednáška, 90 minut cvičení. Vyučovací hodiny jsou 7.15 - 8.45, 9.00-10.30, 10.45-12.15 atd. až do 19.15. rozvrhy se dají zobrazit na rozvrh.vsb.cz , ale zrovna ekon. fakulta to má asi nějak zvlášť a přístup je jen po přihlášení(?), takže nevím. Ale aspoň takhle, no, spočítej si počet těch hodin za týden, když budeš mít předměty z toho seznamu pro ZS (zimní semestr), nezapomeň přihodit nějaký jazyk.. Otázkou je, jak to bude na sebe konkrétně navazovat - může se stát že někdy budeš mít školu třeba do čtyř a někdy skoro vůbec, můžeš tam mít mezery (2 hod. času mezi předměty) apod. Ten konkrétní rozvrh a kdo ho bude učit se člověk dozví až v září těsně před nástupem. Nevím jestli v1.roč.pevný nebo se člověk na předměty přihlašuje sám.
reagovat zde
-
(26.06.2009 19:50:04, Katka)
Tak ten rozvrh by mě taky zajímal, tak pokud ho někde najdeš, tak dej vědět prosim.. Vím jen o studijnich planech..
reagovat zde
Email:
katy1987seznamcz
Podobné příspěvky:
- Ekonomka - Ostatní
- ČZU ekonomka a práva na UK současně - Česká zemědělská univerzita v Praze
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.04.2025 14:53:01.