Ahoj,vim,ze je to mozna nevhodne psat tady vlastne o "konkurenci",ale nevim,kde jinde se zeptat..vzdycky chodivam na studentska fora sem k vam a na www.studentin.cz ,ale uz je to asi tyden, co tato stranka nefunguje, haze to odkazy uplne nekam jinam, forum nikde nevite nekdo,co se deje?diky..
studentin forum
25.12.2007 22:00:27, Ivus, zhlédnuto: 281x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(25.12.2007 22:57:18, Radek) Mám pocit že vím co se děje. Změna majitele resp. vydavatele toho časopisu. Nový majitel si to asi (jak vidět) dal pod svoje stránky a původní funkce (např. fórum) zatím neobnovil. Nezbývá než a) čekat, b) zkusit najít nějaké jiné, funkční fórum.
Kdyžtak se zkusím zeptat, jestli fórum plánují. reagovat zde -
(02.01.2008 10:10:33, potvora) Maman: ale na studentinu nikdo žádné práce nehledal...bylo tam fórum, poměrně dobře propracovaný.. reagovat zde
-
(05.01.2008 17:43:44, innes) to forum na studeninu mě taky docela štve.. dalo se tam plno věcí zjistit a hlavně taky poradit.. doufám že to obnoví reagovat zde
-
(05.01.2008 20:42:33, Radek) objevil jsem na webarchive.org zálohované jednotlivé stránky (témata) toho fóra: začíná to tady http://web.archive.org/web/*sr_261nr_10/http://studentin.cz/* a končí to pořadovým číslem asi 1620. Bohužel takhle nejde poznat co to bylo za téma - až když na to kliknete. kódování dejte "středoevropské jazyky (windows)" abyste tam neměli čtverečky. Vyšší ID = novější příspěvek. Nic extra to není, já vím, ale kdo fakt chce, může se tím prohrabávat. Možná že fórum někdy zprovozní, otázkou je ale zda tam budou ty příspěvky a zda tam budou chodit ty lidi z VŠ a radit (zda si neodvyknou za dobu co to je/bude(?) nefunkční..) je to škoda, no, každý zdroj takových informací je dobrý. zdar diskusáci reagovat zde
Podobné příspěvky:
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.