Ahoj všichni, potřebovala bych poradit s výběrem školy. Už několik měsíců brouzdám po internetu, ale zatím to nepřineslo žádný uspokojivý výsledek. Hledám státní - veřejnou vysokou školu, kde se dá studovat dálkově - jsem na MD. Měla by být v Praze, nejlépe ekonomického zaměření. Já našla zatím jen samé soukromé školy, ale to si nemohu z finančních důvodů dovolit. Mohli by jste mi prosím nějakou poradit, popřípadě napsat zkušenosti, předem děkuji Tterka
Email: ttyfovaseznamcz
...
08.02.2006 09:31:58, tterka, zhlédnuto: 129x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(08.02.2006 10:30:20, standys) Zkus se podívat třeba na Provozně ekonomuckou fakultu ČZU. http://www.pef.czu.cz reagovat zde
-
(20.02.2006 10:17:42, Hanka) ahoj, jsem v prvním ročníku na PEF ČZU v kombinované formě a zatím si nemohu moc stěžovat. Občas náročné, ale jinak fajn. reagovat zde
-
(22.02.2006 14:47:10, tterka) Ahoj Hanko, to je fajn, že jsi se ozvala. Mohla bych tě poprosit o nějaké bližší informace. Třeba co se týče přijímaček, co se se vyučuje za předměty, jak to na dálce chodí atd.? Když tak mi písni na email prosím: ttyfovaseznamcz.
Moc, moc předem děkuji reagovat zde -
(22.02.2006 19:08:39, Lucka) Ahojky Tterko,
zkus se kouknout na kombinované studium managementu v Jindřichově Hradci... Je to součást VŠE a vim, že se tam právě studuje mj. dálkově. (www.vse.cz) reagovat zde -
-
(02.03.2006 09:38:42, Andy) Nebo se koukněte na VOŠ a OA potravinářských technologií www.vosoa.cz, je to dálkově a obor veřejná správa, personální řízení nebo taky účetnictví a finance. reagovat zde
-
(19.04.2006 10:33:42, Romca) Ahojky lidicky, shanim vypracovane modelove otazky z chemie na CZU,AF...Mohl by mi nekdo pomoct,prosim..piste mi na 776634494 reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.