Ahojky, jdu do prváku na opf v Karviné, a tak by mě zajímalo jaké jsou předměty jako angličtina, kvantitativní metody a mikroekonomie co se týká obtížnosti. Díky moc předem
Těžké předměty na OPF v KARVINÉ!
29.08.2007 13:55:56, Magdalenka, zhlédnuto: 867x, reakcí celkem: 20Reagovat na příspěvek
-
(29.08.2007 16:15:01, Magdalenka) NEVÍTE NĚKDO JAK JE TO S UBYTOVACÍM STIPENDIEM NA OPF? reagovat zde
-
-
(31.08.2007 07:54:23, morrma) ahoj, jsem na dálkovém začala jsem 11 let po střední
první semestr jsem dala,ale kvanta a angličtina vydřeno jinak v pohodě,mikro se dá.Jinak kvanta no není tam nic strašného nic složitého nechcou, u mě to bylo spíš tou délkou 11 let bez školy a navíc matiku jsme na střední neměli nic moc.
v druhém mi zatím agličtina chybí snad to dobře dopadne,kvanta B-statistika taky zatím nemám taky doufám,že to vyjde
hodně štěstí reagovat zde -
(31.08.2007 11:32:32, Katka) Ahoj Morrmo, chtěla bych se prosím Tě zeptat, jestli jsi s tou angličtinou začínala takříkajíc od nuly, co jsis pamatovala ze střední nebo jestli jses ji někdy věnovala těch 11 let, co si měla po škole. Děkuji. reagovat zde
-
(31.08.2007 11:44:21, Sandra) ahoj morrmo, muzu se zeptat co jsi studovala za strední skolu? ja delala strojni prumyslovku) tak nevim jestli to zvladnu reagovat zde
-
(31.08.2007 14:55:42, tomasini) čau. Jednoduché odpovědi pro mě. tak za první. S naší angličtinou to už není tak horké jak to bylo. Stačí splnit na 60%, což je ze 70 a 80% ústupek. Co je však změna nepříjemná, od letošního roku, zavedli povinou školní docházku, což nebylo. takže musíme odchodit 80%. Kvantitativní metody závisí na tom, z jaké školy jdeš a kdo tě bude učit. Pokud doc. Godulová, tak přeju mnoho štěstí, protože ta mrcha mě vylila ve 3. ročníku, ale chystám návrat do navazujícího . Ta si mě ještě užije. Ale pokud tě bude učit někdo jiný a budeš se sama učit, tak se to dá zvládnout. No a mikro je poměrně těžký, rozhodně nedoporučuji podcenit. Ale také zavísí především na tvé píli a vytrvalosti. Vytrvalost ti vysvětlím. je tam totiž jedno zařízení zvané studentský klub. A tam je to peklo. To musím vědět, protože jsem tam DJ. A hodně lidí dojelo na tom, že navštěvují především klub a pak ne školu... reagovat zde
(31.08.2007 16:53:15, morrma) tak angličtinu jsem pamatovala trošku ze střední.Pak jsem se jí nevěnovala.Střední mám zemědělku matiku jsme tam měli jenom 3 roky a ne do podrobna.měla jsem doc. Godulovou dala jsem to ,ale vydřeno. reagovat zde
-
(31.08.2007 18:58:51, Katka) Moc děkuji za odpověď, Morrmo. Mě to jen zajímalo,jestli se to dá naučit, protože já mám taky pár let po škole a hlásím se tam na kombinované. Jazyk jsem nepoužívala, tak moje slovní zásoba nic moc.Děkuji reagovat zde
-
(01.09.2007 09:36:41, morrma) no já angličtinu neměla nikdy moc ráda,ale zvládnout se to dalo,ikdyž možná jsem měla jenom štěstí,že v testu bylo to,co jsem měla naučeno......
učila jsem se docela dost tu angličtinu,moc slovíček,hodně gramatiky,.....
už z toho zase nic nevím.........
a teď mě zápočet teprve čeká......... reagovat zde -
(01.09.2007 10:46:31, Katka) Tak to jsi měla super. Přeji hodně štěstí u zápočtu.Mi jazyky( ang a nej) nikdy na střední nešly. Mohla bych se prosím Tě ještě zeptat, jak jsi nastoupila, jestli jsi chodila do toho kurzu na matematiku? Nebo jsi to zvládla i bez toho kurzu. Děkuji reagovat zde
-
(01.09.2007 11:10:38, morrma) do kurzu jsem nechodila
ale ti co tam chodili si to moc chválili pomohlo jim to reagovat zde -
-
(01.09.2007 11:42:54, sunny) ahoj Katko, chtela jsem se zeptat jestli budes chodit na ten kurz matematiky na opf. reagovat zde
-
-
(01.09.2007 13:43:43, sunny) me moc matika nejde tak tam asi budu chodit..co jsi delala za stredni jestl ise muzu zeptat? reagovat zde
-
(01.09.2007 14:02:02, Katka) Obchodní akademii v Šenově u NJ, ale je to 6 let zpátky, co mám po škole, tak si toho moc nepamatuji. reagovat zde
-
-
-
-
(04.09.2007 17:12:01, Veronika) ahojky, takže angličtina se dá..kvanta jsou těžší ale když se našrotíš tak to zvládneš a mikroekonomie je opravdu záhul...kámošku jedna paní nejmenovaná docentka z OPF vyhodila ve 3. ročníku, kdy ji z písemky chyběl 1 jediný bod, takže EKO opravdu nepodceňovat...já jdu ted na navazující a to bude taky záhul)) reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Jak je na tom Slezská univerzita v Karviné dnes? - Slezská univerzita v Opavě
- předměty C na FF Upol - Ostatní
- Technické předměty na ČVUT - Výběr vysoké školy
- Hledáme ubytování v Karviné - Slezská univerzita v Opavě
- Volitelné předměty na faf - Informace o studiu
- Privát v Karviné - Ostatní
- příjímačky na opf v Karviné - Ostatní
- SU - OPF v Karviné - Ostatní
- Sháníme privát v Karviné - Ubytování a stravování
- Rozvrh hodin na opf v Karvine - Ostatní
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.