Ahoj vsem!
jsem na tom stejne, vcera jsem se dozvedela ze jsem bez koleji a uz nepretrzite hledam na netu jine reseni. Inzeratu s volnymi pokoji neni zas az tak moc a kdyz reagujes tak uz je dalsich 10 zajemcu na pokoj.
Hledam bud pokoj, nebo sharovani s 1 ci 2 lidma. Kdo by mel zajem si najit vlastni privat,tak jdu do toho! Muzeme byt treba 4 lidi v 2+1 nebo tak podobne.Ozvete se kdo jste s ve stejne situaci.Bydlim ve FM,takze kdo je z Ostravy tak se muzeme rovnou sejit a domluvit se.
Preju vsem hodne stesti pri hledani!!! M
Telefon: 420732506435, Email: austen8000hotmailcom, ICQ: 354180634
Ubytovani pro studentku v OL!!! Nutne
24.08.2007 10:32:26, Martina Teschnarová, zhlédnuto: 229x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(26.08.2007 11:41:30, Lenka) Ahoj, jsem ve stejné situaci. Hledám a nenacházím. Pokud bych se mohla přidat ohledně toho privátu, budu jen ráda. Nejsem z okolí Ostravy, ale nějak se snad domluvíme. Zatím se měj fajn. L. reagovat zde
Email: floretcentrumcz -
(28.08.2007 13:48:05, Katka) Ahoj, také něco hledám, nejlépe blízko centra a kolem 2000. Dyžtak napište.Zatím. K reagovat zde
Email: kat.ka.kseznamcz -
(28.08.2007 20:41:21, Lukáš) Zdravím a přidávám se k Vám pokud můžuTaké jsem v podobné situaci a věřím, že bychom mohli něco společně najít. Pište na ICQ a domluvíme se více. Pokud by Vám tedy nevadil spolubydlící reagovat zde
Email: bfraserseznamcz, ICQ: 303393254 -
(01.09.2007 22:23:31, Petra) ahojky, pokud by to bylo mozne, pridala bych se k vám. mám stejný problém nejspíše jako většina tady. pokud máte ještě volného fleka, ráda vám pomůžu s jeho zaplněním.
reagovat zde
Email: pethrushecentrumcz, ICQ: 376554555 -
(02.09.2007 13:50:53, nebožka) Ahoj, jsem na tom uplně stejně....šla bych do toho sváma, jestli teda není už pozdě... reagovat zde
Telefon: 420776383906, Email: xpopyxseznamcz, ICQ: 217534537 -
(03.09.2007 17:26:15, Ondra) Ahoj,mám stejný problém...takže pokud by se našlo ještě nějaké to místečko tak budu rád.Jdu do prváku na FF Politologie a evropská studia reagovat zde
Telefon: 420723743158, Email: o.ferduswocz, ICQ: 194506721 -
(04.09.2007 11:07:10, Anett) Holky hej jestli není pozdě,tak máme byt 2+kk, a hledáme jednu spolubydlící.cena 2830 za osobu,byt maličký,ale moc útulný,komplet vybaven a je tam vanajestli máte někdo zájem, napište co nejdřív reagovat zde
Telefon: 420732704907, Email: aneta.psotovaseznamcz
Podobné příspěvky:
- Nutné!!! - Ubytování a stravování
- Spolubydlení pro 1 studentku, Pardubice - Ubytování a stravování
- Ubytování pro studentku v Brně - Ubytování a stravování
- Nutně hledám nějaké ubytování - Ubytování a stravování
- Podnájem pro studentku ve Zlíně! - Ubytování a stravování
- Nabízím volné místo pro studentku v pokoji pro 2 v Olomouci - Ubytování a stravování
- Mendelka - testy - nutné - Ostatní
- ZČU - ekonomická fakulta - nutné - Západočeská univerzita v Plzni
- FJFI - náročnost + nutné přednášky - České vysoké učení technické v Praze
- Nutne, specha - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.