Fakulta potravinářské a biochemické technologie




Zobrazeno 1 až 11 z 11
Kód programu | ![]() |
Studijní obor | Forma studia | Typ programu | Délka studia | Titul |
---|---|---|---|---|---|---|
N2837 | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
B2810 | Biochemie a biotechnologie | Biochemie a biotechnologie - později volba specializace: biotechnologie a bioinženýrství, přírodní látky a léčiva, biochemie a mikrobiologie | prezenční | bakalářský | 3 roky | Bc. |
N1415 | Biochemie a buněčná biologie | Biochemie a buněčná biologie | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
N1519 | Biotechnologie a bioinženýrství | Biotechnologie a bioinženýrství | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
N2907 | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
N2841 | Forenzní analýza | Forenzní analýza | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
B2906 | Forenzní analýza a analýza potravin | Forenzní analýza a analýza potravin - později volba specializace: forenzní analýza, chemie a analýza potravin a výživa | prezenční | bakalářský | 3 roky | Bc. |
N1518 | Mikrobiologie a genové inženýrství | Mikrobiologie a genové inženýrství | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
N2832 | Přírodní látky a léčiva | Přírodní látky a léčiva - při podání přihlášky volba specializace: biotechnologie léčiv, chemie přírodních látek | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
B2904 | Technologie potravin | Chemie a technologie potravin - později volba specializace: chemie a fyziologie výživy, analýza potravin a přírodních produktů, technologie potravin | prezenční | bakalářský | 3 roky | Bc. |
N2904 | Technologie potravin | Technologie potravin | prezenční | navazující | 2 roky | Ing. |
Informace o fakultě
další info na stránkách studuj.vscht.czPoslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2023 23:04:43.