Nestudujete někdo nebo nemáte informace o Husitské teologické fakultě UK? Konkrétně Učitelstv etiky, náboženství a filozofie í pro střední školy? Jsem teprv ve třeťáku, chtěl bych na vejšku a slyšel jsem, že to neni moc náročný....Ale jsem katolík,nevadí to?
Husitská teologie
01.03.2007 19:21:03, petr, zhlédnuto: 539x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(13.03.2007 20:24:20, sarinkab) ahoj, já jsem v 5.ročníku na HTF UK, studuji psychosociální studie a také obor učitelství. Na oboru učitelství, tam tolik jazyků nepotkáš, jen max.2, podle zaměření (bloku) - pokud se zaměříš na husitskou teologii tak hlavním klasickým jazykem, tzn. 4 semestry po zápočtech a potom zkouška, je latina.Pokud si vezmeš zaměření judaistika, tak hlavním, viz.výše, budeš mít hebrejštinu, resp. 2 semestry základů hebrejského jazyka a 2 semestry biblické hebrejštiny, a patrně i ivrit (moderní hebrejština) - možná jen jako volitelný. Při zaměření na pravoslaví to je základy řečtina 2 semestry a řečtina 2 semestry. Studium je celkem ok, někdy je něco horšího a těžšího, pro mě to je třeba blok z novověké filosofie a třeba i noetiky...neboj, to zvládneš reagovat zde
Email: sarinkabseznamcz, ICQ: 220057738 -
(04.03.2007 17:23:58, ivanka) ahoj...no ja se chci hlasit na socialni pedagogiku a asi te musim zklamat...jestli mi tam rikali pravdu tak budes studivat taky nejmin tri jazyky...myslim ze starorectinu aramejstinu a hebrejstinu...takze hodne stesti... reagovat zde
-
-
(02.03.2007 10:24:49, markéta) na HTF studuje moje sestra- religionistiku. Myslím, že není tolik náročné se na tuhle školu dostat, ale samotné studium potom náročné je (hlavně díky studiu jazyků, jako je hebrejština, řečtina, latina a arabština). A co se týče toho, že jsi katolik, tak sestra je nevěřící a žádný problém jí to na škole nedělá. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Mgr. Husitská teologická f. a FF estetika - Zkoušky, zápočty, státnice
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.