Ahoj, chtěla bych se zeptat na názory, tipy a rady, kterou školu, lépe řečeno obor, bych si měla vybrat. Na VŠE jsem přijatá na Účetnictví a finanční řízení podniku a Podniková ekonomika a management. Na ČZU na Hospodářská a kulturní studia a Podnikání a administrativa.
Chci si vybrat školu, kterou zvládnu, v matice si moc jistá nejsem, učit se mi zas tak nevadí, takže úplně nestudijní typ nejsem. :-) Osobně bych to seřadila HKS, PEM, ÚFŘP a PAA. Mám radši ty humanitní předměty. Představu, co chci v budoucnu dělat, zatím nemám, jen bych ráda v klidu vystudovala. Už jsem na jedný vysoký byla a "nemůžu si dovolit" zkončit znova. :-)
Prosím, prosím o nějaké názory!!! :-)
Děkuju
Email: krist.kudlackovaseznamcz
VŠE X ČZU
25.06.2010 09:23:33, Kristýna, zhlédnuto: 1000x, reakcí celkem: 10Reagovat na příspěvek
-
(01.05.2012 16:40:17, lenka) ahojec prosím chtela bych se zeptat ohl. prij. zkousek na czu podnikovou ekonomiku. Moc se toho bojím. Napiste mi prosim nejake info. BUdu vam vdecna . Lenka reagovat zde
Email: lenik159seznamcz -
(27.06.2010 11:20:34, Elilinka) No Kristy, já mám taky stresy že se nezapíšu :-D..s tou plnou mocí bude spousty obíhání atd :-D:-D já jsem se nakonec rozhodla pro to Brno...pro Regionální rozvoj se zaměřením na podnikání..myslim, že je to takový obor jako kdyby si dala dohromady Podnikání a administrativa a Hosp. a kul. studia dohromady :-D prostě takový něco mezi..i když spíš se to maličko víc specializuje na to podnikání a trochu taky do cestovního ruchu...
VŠE jsem uplně vyloučila a pak jsem teda rozhodovala mezi MENDELU a ČZU a nakonec vyhrála MENDELU, a tam je právě jeden termín zápisu pevně danej, a žádnej jinej náhradní termín není..takže já prostě tu plnou moc musim někomu dát...ale jinak moje sestřenka a kámoškou jsou na ČZU na PaA a fakt si to chválí tak bych šla možná do toho :-) reagovat zde -
(26.06.2010 22:21:17, Kristýna) Nejhorší je, že já bohužel nemám moc komu tu plnou moc dát! :-( Ale četla jsem, že můžu napsat děkanovi, jestli můžu přijít na zápis v září. Takže asi napíšu na studijní nebo se tam stavím, aby mi řekli co a jak. No teď budu mít ještě stresy, že se nezapíšu. :-D
Tak hlavně, že už ses rozhodla, to je důležitý!!!!! ;-)
A taky teda jestli si vyberu to Podnikání a administrativu nebo Hospodářská a kulturní studia... reagovat zde
Email: krist.kudlackovaseznamcz -
(26.06.2010 18:14:59, Elilinka) Jojojo ja jsem taky v době zápisu v zahraničí,takže budu muset dávat plnou moc určo di tam,kam tě to táhne víc a kde víš, že by tě to i bavilo,líbilo se ti tam atd...jestli ti ten studijní plán z VŠE nahání hrůzu,tak věř, že i mě já už prostě volím školu o které vím, že budu mít šanci ji vystudovat, nepujdu zas za každou cenu na tu nejprestižnější,abych po roce zjistila, že to tam prostě nezvládám-viz minulý rok... :-) teď du tam,kam si myslim, že by mě to tam bavilo a já tam byla spokojená a když si člověk už při studiu zajistí někde dobrou praxi tak po něm chmátnou pak všude všema deseti a je jedno jestli je z VŠE,ČZU a jiné... reagovat zde
-
(26.06.2010 18:01:43, Kristýna) Tak holky, asi jste mě přesvědčili ať jdu na ČZU!! :-D Ne, snažím se o tom přemýšlet, poslouchat svůj vnitřní hlas (jak říká maminka:-D ) a zatím se mi chce asi nejvíc tam...Přítel tam taky je a má docela pohodičku, ale je teda na technický fakultě a skoro tam nechodí, tak ještě aby neměl! :-D
Vím, že táta mě chce protlačit na VŠE na ty finance, ale já z toho prostě nemám dobrej pocit, matiku moc neumím a když koukám na ty předměty, tak je mi z toho docela špatně... Navíc si myslím, že už je ta prestiž taky trošku jinde než bývala, podle toho, co jsem slyšela a přečetla. :-) Samozřejmě se to ale liší taky podle fakulty, jedna může být výrazně lepší než třeba PEFka a naopak.
Hlavní věc, co chci, je studovat co nejvíc v klidu, v pohodě, vystudovat hlavně toho bakaláře, ať mám titul, na magistra pak můžu jít třeba jinam.
Teď mě to čeká ještě nějak probrat doma....
A vyřešit zápis, protože v té době jsem na dovolený!! :-/ reagovat zde
Email: krist.kudlackovaseznamcz
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 21.01.2025 23:05:14.