Zdravím chci jít tento rok na tuto univerzitu studovat práva může mi někdo říct jak je náročná angličtina u příjmaček a případně i při studiu?Díky.
Email: radimschmailru
přijmačky
18.01.2009 16:49:20, Radim, zhlédnuto: 2917x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(21.04.2011 12:27:19, pycak) MPU??? Zkuste zeptat co jsou zac na MSMT. Napriklad na oboru vysokych skol (pi. Pastorova).
Pripadne nekoho, kdo zkousel znostrifikovat ten jejich diplom.
Rozhodne nedoporucuji. reagovat zde -
(01.03.2010 20:22:32, Radim) Ahoj, školný se platí záleží na formě studia a jestli dělaš Bc. nebo Mgr. , např. na dálkači Bc. se platí 30.000,- Kč reagovat zde
-
(24.02.2010 15:18:17, Monika) Ahoj, nevíte jest-li se na této škole platí školné? A pokut ano tak kolik?
Předem děkuji za odpovědi. reagovat zde
Email: gastronimikcentrumcz -
(02.09.2009 22:13:05, Happyna) Znáte nebo studujete někdo tu MPU? Nikde jsem nenašla žádnou recenzi ani diskuzi To jejich distanční on-line studium by mě docela zajímalo. Bc studium trvá 5,5 roku a nemusíte při tom vůbec navštívit školu osobně - pouze u státnic !
Tak nevím Ozvěte se mi prosím na email, díky. reagovat zde
Email: happyfamilyemailcz -
(20.02.2009 20:05:57, Radim) No zřejmně máš pravdu taky jsem o ní leccos zjistil asi zkusím IDV v Brně. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Prijmacky - Přijímačky, přípravné kurzy
- příjmačky práva uk - Přijímačky, přípravné kurzy
- prijmacky VSE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přijmačky na VŠE! - Ostatní
- Příjmačky na zemědělku - veřejná správa - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příjmačky - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příjmačky na ČZU - obor Obchod a Podnikání s Technikou (technická fakulta) - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.