Metody analýzy potravin
Název školy: | Mendelova univerzita v Brně |
Vloženo: | 21.04.2010 |
Vytvořeno: | 23.09.2009 |
Typ materiálu: | přednášky |
Počet stran A4: | 20 |
Velikost souboru: | 57.19 kB |
Jazyk: | česky |
Autor: | ytik |
Poskytl: | ytik |
Počet stažení: | 95x |
Popis: | Osnova: Metody používané v analýze potravin, Stanovení látkových složek potravin, Matematicko – statistické vyhodnocování výsledků analýz. |
Materiály, které by tě mohly také zajímat
- Ekonomicko matematické metody - esej
- Ekonomicko matematické metody - varianta
- Optimalizační metody - seminární práce
- Optimalizační metody - úkol
- Optimalizační metody - úkol
- Metody zpracování informací - varianta
- Metody zpracování informací - dokument
- Metody zpracování informací - tahák
- Metody zpracování informací - praktika - dokument
- Metody zpracování informací - praktika - dokument
Poslední aktualizace údajů na stránce: 29.03.2023 20:49:13.