Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Poslat práci.
Naposledy stažené.
Přidej se k nám.
Anketa.
Dle čeho volíš mezi veřejnou nebo soukromou?

Veř. je kvalitnější (25%)
 
Souk. je lehčí (10%)
 
Souk. je kvalitnější (15%)
 
Veř. je zdarma (37%)
 
Na souk. mě vezmou (12%)
 

Celkový počet odpovědí: 3174.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Metody analýzy potravin


Název školy:Mendelova univerzita v Brně
Vloženo:21.04.2010
Vytvořeno:23.09.2009
Typ materiálu:přednášky
Počet stran A4:20
Velikost souboru:57.19 kB
Jazyk:česky
Autor:ytik
Poskytl:ytik
Počet stažení:95x
Popis:Osnova: Metody používané v analýze potravin, Stanovení látkových složek potravin, Matematicko – statistické vyhodnocování výsledků analýz.

  Stažením souhlasím, že soubor budu využívat výhradně pro osobní účely. Pokud mi materiál bude podkladem pro mou práci vždy v ní poctivě uvedu tento zdroj, event. přesnou citaci s odkazem na tento zdroj.

Materiály, které by tě mohly také zajímat

  1. Ekonomicko matematické metody - esej
  2. Ekonomicko matematické metody - varianta
  3. Optimalizační metody - seminární práce
  4. Optimalizační metody - úkol
  5. Optimalizační metody - úkol
  6. Metody zpracování informací - varianta
  7. Metody zpracování informací - dokument
  8. Metody zpracování informací - tahák
  9. Metody zpracování informací - praktika - dokument
  10. Metody zpracování informací - praktika - dokument
Poslední aktualizace údajů na stránce: 28.03.2024 19:16:58.