Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Poslat práci.
Naposledy stažené.
Přidej se k nám.
Anketa.
Dle čeho volíš mezi veřejnou nebo soukromou?

Veř. je kvalitnější (25%)
 
Souk. je lehčí (10%)
 
Souk. je kvalitnější (15%)
 
Veř. je zdarma (36%)
 
Na souk. mě vezmou (12%)
 

Celkový počet odpovědí: 3187.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Technologie zpracování ovoce a zeleniny


Název školy:Mendelova univerzita v Brně
Vloženo:21.04.2010
Vytvořeno:11.04.2010
Typ materiálu:přednášky
Počet stran A4:49
Velikost souboru:3.73 MB
Jazyk:česky
Autor:ytik
Poskytl:ytik
Počet stažení:218x
Popis:Materiál bez většiny obrázků, byly naskenované a soubor byl moc velký pro vložení.

  Stažením souhlasím, že soubor budu využívat výhradně pro osobní účely. Pokud mi materiál bude podkladem pro mou práci vždy v ní poctivě uvedu tento zdroj, event. přesnou citaci s odkazem na tento zdroj.

Materiály, které by tě mohly také zajímat

  1. Inženýrské zpracování dat - varianta
  2. Inženýrské zpracování dat - tahák
  3. Inženýrské zpracování dat - přednášky
  4. Informační technologie - prezentace
  5. Informační systémy a technologie - seminární práce
  6. Informační systémy a technologie - dokument
  7. Informační systémy a technologie -
  8. Informační systémy a technologie - dokument
  9. Informační systémy a technologie - dokument
  10. Informační systémy a technologie - prezentace
Poslední aktualizace údajů na stránce: 24.04.2024 13:11:40.