Prodám materiály k szz a studiu-učitelské obory

← Všechna témata Kategorie: Zkoušky, zápočty, státnice 2 reakce 989 přečtení
Tuti18.07.2014 14:40
Prodám studijní materiály a podklady k szz pro učitelské obory.
K szz prodám podklady pro obor:
český jazyk se zaměřením na vzdělávání,učitelství českého jazyka
zsv se zaměřením na vzdělávání,učitelství společenských věd
společný základ-pedagogika

skripta/zpracované otázky- český jazyk:
lexikologie,syntax,morfologie,literatura 19.století,starší česká literatura, základy historické mluvnice, didaktika čj,didaktika literatury
zsv-zpracované otázky: filosofie od starověku až po novověk,etika, politologie,historie,didaktika zsv=kompletně zpracované otázky z didaktiky zsv
pedagogika: učitel se***ární školy, obecná pedagogika(vybrané kapitoly), základy andragogiky, antropologie pro učitele

Cena: za státnicové otázky 100 Kč= 1 tematický okruh např. tematický okruh-obecná část,tematický okruh didaktická část aj....
cena za ostatní skripta: dohodou
Zájemci o kterékoli skriptum pište mi prosím na mail:
  • Hedvika16.04.2015 23:17
    Ahoj, na tvůj email mi nejde napsat, napiš prosím na můj 😉

Email: E-mail
  • Regina14.01.2018 20:05
    Zdravím, našla jsem Váš příspěvek, sháním státnicové otázky do češtiny. Sice je příspěvek starý, ale říkala jsem si, že to zkusím😊 Kdybyste mi mohla pomoct, prosím kontaktujte mě😊

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.