Státnice na jiné VŠ?

← Všechna témata Kategorie: Zkoušky, zápočty, státnice 2 reakce 1792 přečtení
janice05.09.2011 11:05
Chci se zeptat, jestli je možné po třech letech studia na UK, které mám uzavřené (co se předmětů týče), dělat BZK na jiné škole. Mám obhájenou BP, ale jednou už jsem neudělala státnice. Jde to nějak udělat? A druhá věc? Musí být studenti informovaní o okruzích otázek, mít nějaké stanovené okruhy k BZK? A může škola udělat to, že jako jednu část státnic dá test, který ale v případě, že jste ho neudělali, vám zabrání v tom, ít dělat státnice z ostatních předmětů? Něměli by vás pustit na všechny předměty a udělit známky jen z těch, které jste udělali, aby jste pak neumuseli opakovat vše znovu? Díky
  • Marek10.10.2011 08:54
    Též by mě zajímalo, jestli když má člověk ukončené všechny předměty, a obhájenou bakalářskou práci, jestli by státnice mohl dělat na jiné výšce.

Email: E-mail
    • Kindl10.10.2011 14:51
      to už chcete trošku hodně po VŠ a vysokoškolské legislativě, toto možné není v žádném případě

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:37:28.