Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (19%)

Vyučovaného oboru (25%)

Ceny (17%)

Blízko domova (18%)

Celkový počet odpovědí: 17679.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Odvolání na VŠE FINANCE (na ostatní obory FFU přijata)

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 2 reakce 860 přečtení
tracy15.06.2016 13:50
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte, že má smysl dávat odvolání na finance, na které mi chybí 3 body. Na všechny ostatní obory na FFÚ jsem přijatá, moje druhá možnost je obor Účetnictví a finanční řízení podniku. Od mnoha lidí stejně slýchám, že jsou tyto dva obory velmi podobné.

Předem díky za odpověď😊
  • Battlenads15.06.2016 17:14
    Záleží na tom, co by ses chtěla na bakaláři víc učit. Je pravda, že je to skoro stejné, ale pokud chceš přece jenom více na finance, tak za pokus nic nedáš. Já osobně nastupuji na obor účetnictví a finanční řízení podniku, protože mi přijde zajímavějším oborem než jenom finance, ale to je otázka názoru. 😊
  • Anca15.07.2016 20:50
    Ahoj, záleží na tom co preferujes, Finance jako obor jsou velice teoretické, kdežto Účetnictví je zaměřené více na praxi 😊 Přesto se i tak na bakaláře velké množství předmětu shoduje, takže neni problem změnit obor na magistra 😉

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.