Výběr VŠ + oboru

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 2 reakce 560 přečtení
Markéta07.01.2014 19:40
Ahoj. Zrovna přemýšlím na vydání se vstříc magisterskému studiu, jen přesně nevím, na jakou VŠ a obor.
Chtěla bych ekonomicky zaměřenou, s minimem matematiky, statistiky, marketingu...to zrovna nemám v oblibě. Baví mě obchod (VO,MO), management, finance, podniková ekonomika, bankovnictví. Ráda bych šla do Prahy.

Máte někdo zkušenosti s VŠE a ČZU...jiné VŠ mě zrovna nenapadají.
Prosím o sdělení Vašich zkušeností, názorů. 😉

Markéta.

Email: E-mail
  • Inkvizitor07.01.2014 21:58
    Pokud chceš na navazující magisterský obor v ekonomickém směru, ale chceš se vyhnout matematice a statistice, nemáš na navazujícím magisterském studiu co pohledávat. Je mi líto, že ti to říkám takhle otevřeně, ale třeba tě to přiměje se zamyslet nad tím, co jsi se učila v bakalářském studiu.
    • Markéta07.01.2014 22:34
      Je mi jasné, že se matematice a statistice úplně nevyhnu, to je naprosto logické. Píšu jen, kde je minimum, nebo spíš, kde je nejlépe zvládnutelná.

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.