Výběr VŠ - bakalářský obor marketing, management a angličtina

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 2 reakce 1144 přečtení
Lukas Rybak23.10.2013 23:28
Zdravím,

letos budu maturovat všeobecný gympl a rád bych studoval marketing, management a angličtinu. Nejlépe v jednom, čili studium marketingu a managementu částečně i v angličtině. Hledal jsem všude možně a našel jsem jen podobný obor na UTB Zlín - Angličtina pro manažerskou praxi. Po přečtení diskusí jsem ale zjistil, že to se studiem managementu nemá moc společného. Soukromé školy mají super obory, na rozdíl od veřejných, ale stojí to opravdu hodně peněz.

Proto se obracím na toto forum, přece jen víc hlav víc ví. Nevíte někdo o takovémto oboru ideálně v Brně nebo Praze?

Díky moc!

Email: E-mail
  • Markéta02.01.2014 18:02
    Ahoj Lukáši,

a nepřemýšlel jsi o studium v Dánsku? Tam je pro všechny studenty pocházející z EU studium zdarma, navíc je studium v angličtině a třídy jsou plné mezinárodních studentů. A jako bonus je tam spousta oborů zaměřených na management a marketing😉 Napiš mi na email, ráda ti povím víc, pokud máš zájem😊 Markéta

Web: www.scandinavianstudy.com/cs

Email: E-mail
  • Inkvizitor02.01.2014 22:10
    O tzv. managery ze soukromých a regionálních vysokých škol se trh práce skutečně pere, jen se zaváděním automatických pokladen v Tescu najednou poptávka klesá...

Pokud myslíš studium managementu/marketingu skutečně vážně a pokud chceš studovat v České republice, pak je jedinou racionální volbou VŠE, případně snad i managerské obory na ČVUT (teoreticky zaměřená na výchovu technických managerů).

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.