Časově nenáročná VŠ

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 1 reakce 1167 přečtení
Kashty31.08.2013 15:52
Zdravím!

Vybírám si vysokou školu a mám zatím čtyři kandidáty. Mojí podmínkou je časová nenáročnost (nemohu si dovolit být ve škole od rána do večera a ještě se potom třeba hodinu dvě denně učit). Zajímají mě hlavně finance, ekonomie, celkem i právo a jazyky.

Mými kandidáty jsou VŠE - finance, ČZU - provoz a ekonomika, Policejní akademie - bezpečnostně právní studia, FF UK - filologie - severské jazyky.

Mám svůj byznys, ale zároveň bych rád studoval vysokou školu prezenční formou, proto potřebuji, aby škola nebrala tolik času. Budu rád za jakékoliv návrhy, rady, tipy a zkušenosti. Děkuji! 😊

Email: E-mail
  • Inkvizitor01.09.2013 23:00
    Tak při takovém přístupu tě na POLAC rozhodně nevezmou, protože konkurence je velká a dovolím si pochybovat, že máš dostatečně široký přehled, abys uspěl. Podobně problematická bude i VŠE, zejména pokud plánuješ výhledově i navazující magisterské studium.

Jinak zkus si zvážit, jestli má cenu, abys studoval za podmínek "beru cokoliv, jen když to bude prezenčně, s malou docházkou a snadné" - takové studium bude prakticky bezcenné a pokud si chceš pořídit jen akademický ocásek, můžeš si jej zakoupit na některé z řady soukromých "vysokých" škol. Zejména mimo Prahu nebo na Slovensku nejsou ceny až tak vysoké. Pokud chceš skutečně vzdělání, nemáš moc času na pravidelnou návštěvu školy a nemáš peníze/jazykové znalosti na studium např. na The Open University, poohlédni se spíše po kombinovaném studiu.

Web: http://www.youtube.com/watch?v=CqgZnvfJ9Jg

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.