Magisterské studium - VŠFS nebo UJAK? Obor marketingová komunikace/mediální komunikace

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 3 reakce 1993 přečtení
Michaela07.06.2012 13:47
Ahoj všem,
dodělala jsem bakaláře na VŠFS (marketingová komunikace) a rozhoduji se co dál. S VŠFS jsem byla spokojená, jenom jsem měla menší problém s ekonomií, je jí zde opravdu hodně. Nevíte jak je to na UJAK? Myslím tím magisterské studium. Děkuji moc 😊

Email: E-mail
  • Ciprus13.06.2014 00:47
    UJAK rozhodně nevolit. Je daleko horší, než VŠFS a zaměstnavatelé lidi s tímto diplomem rovnou vyřazují. Se slovy, že se jedná o těžší mateřinku.

Radši bych zvolil studium v anglickém jazyce, na této škole. Obory BSBA a MBA jsou srovnatelné s obtížností UNYP.
    • RKS13.06.2014 07:55
      Zato obtížnost VŠFS je vysoká, že ji zvládají vystudovat Rusové, Ukrajinci a Vietnamci, kteří se ve škole ani neukaží, česky sotva mluví a o předmětu nemají ani páru.

PS: Jako PR bych vás vyhodil, v jiném topicu školu obhajujete a srovnáváte se "státními", přičemž naházíte několik příspěvků pod jiným jménem během pár desítek minut...A zde ve stejném čase nabízíte obory - slabé, slabé...
      • lin30.05.2015 15:25
        ... a kdybych měla bílé boty a ty zelené, budeš tvrdit, jak ty bílé za nic nestojí, protože jenom jak já volím je jen to nej. A zítra tě v těch bílých uvidím, co?

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.