Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (17%)

Vyučovaného oboru (30%)

Ceny (15%)

Blízko domova (16%)

Celkový počet odpovědí: 8261.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Kombinované studium o víkendech

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 5 reakcí 3403 přečtení
Chocholoušek01.06.2012 07:57
Zdravím,
dostal jsem se do situace, kdy je žádoucí, abych měl bakalářský titul. Bohužel je pro mě nemožné se účastnit výuky jindy než o víkendu. Jistou výhodou je, že mám velmi široké zájmy, nevýhodou je, že nechci "studoval" nějaký srandaobor na Mickey Mouse University.
Nevíte tedy někdo o zajímavém bakalářském oboru v kombinované formě, kde probíhá výuka výhradně o víkendech? Ideální by bylo, kdyby se jednalo o technický (strojní, elektro, informatika) nebo přírodovědný obor (matematika, fyzika, chemie, biologie). Zatím jsem nalezl buď pouze srandaobory typu andragogika nebo kombinovanou výuku probíhající poměrně často i v týdnu (PřF MU, FCH VUT, PF JČU, FAV ZČU,...).
  • Martin01.06.2012 14:17
    zkus se podívat na soukromé VŠ, já jsem na MUP a chodím jen o sobotách, (MUP, UJAK, VŠ MIE,...)

Email: E-mail
    • Chocholoušek01.06.2012 14:45
      Možná jsem se špatně vyjádřil - nemám nejmenší chuť předstírat studium na podřadných institucích, které si na vysoké školy jen hrají.
      • Martin01.06.2012 16:01
        tak to přeju hodně štěstí při hledání, budeš ho fakt potřebovat
        • Chocholoušek01.06.2012 21:14
          Tak jsem hledal a našel skutečnou vysokou školu se studiem o víkendech: FIT ČVUT.
  • Borec03.07.2014 08:33
    Na VUT FEKT probiha vyuka pouze o sobotach a je na vyber asi 6 ruznych oboru. Jedna se o statni skolu, takze se skolne neplati, ale je to vyvazeno velkou obtiznosti.

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.