Ahoj,chtěla bych se zeptat,zda-li někdo nemá zkušenost s nějakým dobrým biologickým popř. chemickým oborem? Nemůžu se rozhodnout kam jít. Nejspíš jsem zcela jistě vyloučila všeobecné lékařství. O farmacii také nestojím. Poslední dobou jsem začla uvažovat nad zubním lékařstvím, ale také už jsem přemýšlela nad např. zdravotním laborantem nebo mě zajímají obory jako mikrobiologie,embryologie a podobně. Bohužel se nemužu rozhodnout, co z toho všeho. Vše má své plusy a mínusy. Potřebovala bych radu od lidí, kteří ty obory studují. Zajímaly by mě jaké jsou výhody a nevýhody. Taky mě i zajímá, jak může být ta práce v budoucnu platově ohodnocená. Prostě jakýkoli názor se cenní 😊 Ráda si poslechnu i o nějakém jiném zajímavém oboru. Nevím, jak se rozhodnout. Jediná jistota je ta biologie,popř. chemie. Chtěla bych z té škály biologicko-chemických oborů vybrat ten nejlepší, nejvýhodnější, prostě vidět, jak to vidíte vy ostatní 😊 Děkuji předem za odpovědi.
Email: E-mail
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 17:41:10.