VSE v JH X CZU PEF (bc.)

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 3 reakce 765 přečtení
Mara01.07.2011 21:48
Zdravim, letos jsem se dostal na obe tyto skoly a nemuzu se rozhodnout, jaka znich je lepsi co se tyce kvality tak i studenskyho zivota. Bohuzel jsem se nedostal na VSE PHF, kam sem chtel nejvice a tak ji budu zkouset pristi rok znovu. Jakej je vas nazor na tyto skoly ? Casto jsem slysel, ze v JH je strasna nuda a podobne reci... a dale.. Je nejaka moznost jit na VSE do JH a zkusit treba na 3. semestr prestoupit na fakultu PHF, tedy v ramci skoly? uznali by mi treba nejaké predmety a tak? Diky za info 😊

Email: E-mail
  • Jitka01.07.2011 22:37
    Ahoj,
    shodou okolností jsem přijatá na stejné školy. V Jindřichově Hradci jsem se byla podívat a na studenstkej život to tam moc nevypadá, hospody tam sou určitě, co se týče ostatní zábavy nevím... Je tam taky aquapark... Osobně jsem JH zamítla. U PEF záleží na oboru, VŠE je více ekonomičtější. Jsem přijatá na obor v aj, kde ty zemědělský obory skoro už nejsou. Na ostatních oborech se redukují, ale stále jich je tam víc... Přestupy jsou možné, alespon co jsem slyšela... (jen můj pohled)

• Mara02.07.2011 20:57
    Ahoj,
    ja jsem na PEF prijat na obor provoz a ekonomika a tam si myslim, ze neco ze zemedelstvi bude. Nemate nekdo zkusenost s prestupem mezi fakultami? Napr. z VSE v JH nekam?

• Petr12.07.2011 21:17
    V minulosti jsem řešil podobný problém a nakonec sem rozhodl pro CZU a myslím že úspěšně.

Web: www.jazykovka.info

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.