Ahoj,
chci se zeptat, zda někdo nestudujete Manažerská studia - řízení lidských zdrojů na UJAKu? Školný je vysoký a tento obor je už jen na UK a tam jsem se bohužel nedostala, můžete mi sdělit, zda ta škola stojí za ty peníze či nikoliv?
Chci se něco naučit a ne jen mít titul 🙁 děkuji 😊
Email: E-mail
-
N Nikola04.12.2010 00:13 Ahoj.Já na této škole studuji první ročník sociální a masovou komunikace.Za sebe Ti píši ,že z této školy odcházím a jsem ráda,že jsem zatím vyhodila jen 25OOO. Tahle škola vůbec není perspektivní.Pokud ti jde jen o titul a je to jedno ,že budeš mít potíže nalézt práci tak je ta škola v pohodě,lehká a dá se zvládnout.Bohužel jinak se ti budoucí zaměstnavatelé vysmějou protože nemá žádnou úroveň.Spousta předmětů ,ale žádný pořádný zaměření.Mám spoustu kamarádek ,které ji vystudovaly a je jim to naprd protože nemohou sehnat práci.A to ne proto ,že jsou neschopné,ale proto ,že si každej řekne hm ujak..nejsem žádná odpůrkyně soukromek😊.Mám je ráda,je tam lepší úroveň a spousta jiných věcí,ale tahle škola mě dost zklamala takže prchám pryč.Ten tvůj obor by nemusel být špatný ,ale ...Radši se víc poptej.Za mě píši ne😊
Email: E-mail -
L Lucy04.12.2010 13:47 o této škole vím jen z doslechu ale nic pěknýho..upřímně je to dávačka a továrna na tituly. proti soukromým taky nic nemám..ale pokud chces kvalitu tak na ujak nechod. Kamarádka ted koncí obor komunikace a lidské zdroje na všem a to je jiné kafe..😊-
N Nikola04.12.2010 17:14 Přesně tak.Souhlasím továrna na tituly.Pokud chceš mít jen titul a moc se nenadřít tak je to ideální.Často slýchávám od kamarádů ,že dnes na škole nezáleží,jen na titulu.Je to ta největší ***,které můžou uvěřit fakt jen ***.Když budeš mít titul a nevyznáš se tak tě každej pošle i titulem někam.
Email: E-mail -
S Slečna12.01.2011 15:26 Milá Lucy obor komunikace a lidské zdroje se na této škole vážně nevyučuje,ale to jedna kamarádka mé kamarádky od sestřenice bratrance povídala....vid?😀 Sabino, letos na MSŘLZ končím.Taktéž jsem šla tento obor studovat, protože se mi líbil a né že je to soukromka tak to dostanu....a navíc v současné době má HR velkou perspektivu, narozdíl od výše zminované sociální a masmediové komunikace( což dle mého vyvětluje možnou nezaměstnanost absolventů). Vyučují nás učitelé z jiných vysokých škol ( i státních např. UK, VŠE, ČVUT).Takže kvalita je, řekla bych docela zaručena. Rozhodně zkoušku neudělá každý, samozřejmě se vyhazuje.Líbí se mi pojetí personalistiky více z psychologického hlediska.A přístup učitelů je také prima....někteří si tě pamatují jménem, je to osobnější a nejsi pro ně jen číslo. Jako velké negativum vnímám to, že dosud neni akreditovaný mgr. studium..ale snad v průběhu jara by se mělo uskutečnit.Z tohoto důvodo se porozhlížím po jiném oboru i na státních školách (přece jen personaliste na státní školu koukají lépe).
Pokud bys měla další otázky neváhej mě kontaktovat na emailu😉
Email: E-mail-
A absolvent10.06.2011 15:18 Ahoj, připojuji se ke Slečně, letos jsem odstátnicovala na UJAK a mohu říct jen jedno - byl to masakr, žádná rozdávačka titulů. Třetina studentů si kvůli náročnosti studia při zaměstnání počká na státnice do září. Nechci se UJAK zastávat, ale mám srovnání i z FF UK, a navíc - jak psala Slečna, nás tito vyučující učili i na UJAKu. Studium je náročné z hlediska zkoušek, výtku však zasluhuje málo přednášek, tzn., že šlo především o samostudium. Ale takto se studuje většina oborů v kombinované formě. Věc druhá je pak pohled zaměstnavatelů na tuto univerzitu, což je, myslím, škoda, neboť si ji nezaslouží. 😝-
P Pavlik25.09.2011 00:15 Dovoluji si reagovat taktéž o úrovni UJAK. Jsem strudentkou druhého ročníku Právo v podnikání a nemám opravdu pocit, že by bylo něco za dávačku. Celkem se mne dotýká, že to někteří takto vidí, zaplatíš 25 tisíc za semestr a máš to v kapse. Nemáš. Na této škole mi vadí málo přednášek a konzultačních hodin, ale to je asi problém kombinovaného studia. Vyhovuje mi, že přednášejí lidé z UK, úroveň výuky mi přijde celkem vysoká. Problémem je to, že jde z větší části o samostudium, což je dost náročné. Obor jsem si volila dle mého zaměstnání, dle toho co potřebuji každý den ke svojí práci. V jedné z diskuzí jsem četla, že co to je za školu když nemá povinný cizí jazyk. My máme povinnou zkoušku v pátém semestru na úrovni B1, což je stejné jako všude jinde na balářském programu. Vybrala jsem si tuto školu kvůli možnosti studovat dálkově (víkendy) a dle nabízených oborů a také dopravní dostupnosti, ono když při zaměstnání studujete, tak čas je pro vás důležitý. A školné je pro mne celkem motivující faktor. Když už jsem do toho dala xxxx, tak se prostě musím vybičovat a naučit se, jinak to jsou vyhozené peníze. Navíc nemám tolik času, abych si brala dovolenou a jezdila na každou zkoušku třikrát. Je třeba ale makat průběžně.
Email: E-mail-
M Milan12.10.2011 13:02 Vazena slecno,
na verejnych skolach studenti skladaji zkousku na urovni C1 (na provincnich B2), coz je dnes celoevropsky standard. Nedavno jsme se na tom shodli na evropskych konferencich...
Pedagog-
P Pavel S.27.09.2012 13:26 Vážený pane,
na evropských konferencích jste se mohli shodnout na čemkoliv, pravda však je, že řada absolventů ani po SSZ není schopna komunikovat se zahraničními dodavateli (popřípadě odběrateli)! Vaše i evropské standardy jsou celkem k ničemu, když jsou v praxi skoro nepoužitelné! Nejen toto řadí české "zkostnatělé" školství (ZŠ, SŠ, VOŠ a VŠ) k jediné prospěšné věci: jako kolonku (leckdy bezvýznamnou s ohledem na schopnosti uchazeče) v životopise.
Přeji krásný den!
Pavel S.
-
-
-
-
-
-
K Klárka17.05.2013 21:37 UJAK je výborná škola. Jde vstříc i lidem co jsou na mateřské. Nastoupila jsem na prezenční formu a hned po mé žádosti o individuální studijní plán mi škola vyhověla. Mám dvojčata a bez vstřícnosti školy bych to nezvládla. Mám sice zdrávku,ale vybrat si vyhovující obor nebyl problém. Pokud máte problém s časem jistě UJAK přijde vhod, k plné spokojenosti. Zkoušela jsem to na UPOL a Muni...bavila jsem se s maminama na přijímačkách v Olomouci. Jedna mi poradila dát si přihlášku na UJAK, teď jsme spolužačky a podporujeme se 😀
Email: E-mail
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 13:03:48.