SLU X OSU

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 3 reakce 535 přečtení
Jana20.06.2010 14:26
Ahoj, dostala jsem se na dvě školy a nevím jak se rozhodnout.
Slezská uni. Veřejná správa a regionální politika nebo Ostravská uni. Andragogika?
Hlavně mě zajímá, co má lepší uplatnění.
Díky
  • Petr08.10.2010 08:01
    No koukám, že už ti to teď asi moc nepomůže..... ale i přesto: rozhodně bych volil Ostravu a to hned ze tri duvodu.
    1. Ostravská má o něco málo lepší jméno
    2. Opava je dost specifická nejen jako škola ale jako město a lidi v něm (pokud jsi z většího města Ostrava, Brno, Praha,... tak jejich myšlení a názorům nejspíš moc rozumět nebudeš)
    3.Andragogika je teď dost v kurzu a i jako absolvent najdeš poměrně lehce práci v personalistice (alespoň v Praze rozhodně)
  • Anne08.10.2010 11:49
    Ostravská univerzita? Tak o té skoro nikdo neví... 99% si pod ostravskou představí Báňu a to je jiná škola... Navíc Slezská možná nemá zatím nijaké extra jméno, ale stále v povědomí roste a myslím, že v učení dost naučí, není to škola, kde dostaneš 6 předmětů na semetr a si v klidu. Tady je předmětů víc a tím dostaneš i větší záběr co se týče oboru. Ale je to pouze můj subjektivní názor, já jsem se školou spokojená, i když je hodně těžká 🤔
    • Petr08.10.2010 16:55
      Sám mám na SLU vystudován Bc a na navazující jsem šel studovat jinam právě díky velmi špatné úrovni výuky.... Asi to je skutečně hodně subjektivní....

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:37:28.