Zdanění - VŠE versus MU-ESF-Veřejná ekonomika versus PeF Mendelu-ekonomicko.manažer.

← Všechna témata Kategorie: Výběr vysoké školy 1 reakce 1834 přečtení
petr Š09.06.2010 19:06
zdravím, mám tu takový problém s kterým bych potřeboval pomoci.
Jsem přijat na VŠE obor Zdanění a daňová politika, dále na PeF Mendelu obor ekonomicko-manažerský a na MU-ESF-Veřejná ekonomika
Jelikož jsem nedosáhl hodně vysokého percerntilu (81,96) tak jsem byl přijat pouze na veřejnou ekonomiku.

Chci studovat něco s financemi a zajímám mě jestli má cenu studovat obor Veřejná ekonomika, nebo jestli bych měl raději zvolit jednu ze dvou zbývajících škol.

Dále bych se rád zeptal jaká je úspěšnost přestupu z oboru Veřejná ekonomika například na obor FInance nebo na Podnikové hospodářství během studia na MU.

Moc děkuji za rady a odpovědi.

Email: E-mail
  • Vrána10.06.2010 13:50
    No dívej, a kdo říká, že veřejná ekonomika je špatná? Při studiu můžeš přeci studovat nad rámec povinností !!! Já např. plánuji, že se ještě během studia naučím další světový jazyk... Co zaměstnavatele více osloví ? Studen z financí nebo z veřejné ekonomiky ? …nic, studen co umí více než co se po něm požadovalo.. , tedy student co umí spoustu věcí ..a to ti žádná škola nedá, to musíš sám … ve volné chvíli se učit další jazyky, učit se pro zábavu programovat…různé capiny jednoduše … hodně štěstí !

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 20:07:56.