Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (18%)

Vyučovaného oboru (30%)

Ceny (15%)

Blízko domova (16%)

Celkový počet odpovědí: 8270.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

volný čas - brno

← Všechna témata Kategorie: Volný čas 6 reakcí 789 přečtení
radkapatka06.10.2014 17:44
Ahoj, chci po škole začít chodit někam na jógu, máte v brně nějakou jógu vyzkoušenou? Teď na začátku semestru chci ten volný čas nějak zaplnit 😀 díky a typy
  • Lenka25.10.2014 13:55
    Čauky, já mám v Brně vyzkoušenou jógu na Jugoslávské hotcityyoga.cz 😊 je tam hot jóga, jestli jsi na ni nikdy nebyla tak doporučuju si přečíst co to obnáší
    • radkapatka26.10.2014 12:21
      Zatím mám jen domácí kurzy u dvd 😀 bližší info taky šikne
      • Lenka14.11.2014 10:47
        jak by někdo řekl, UTFG, hot joga se cvičí při nějakých 40ti stupních, tudíš se zapotíš a detoxikuješ tělo. Doma u DVD pokud jsi nikde necvičila s někým kdo tomu nerozumí, nemá cenu
        • aloušek18.11.2014 10:01
          Lenko, na kolik tam vychází permica prosím tě? Nevíš jestli tam nebudou mít nějaký vánoční akce na ně? díky
  • SandraM19.11.2014 11:23
    Uvažuju nad létající jogou, stím mate nejaky zkusenosti?
    • radkapatka25.11.2014 19:04
      Jednou jsem na ní byla, ale necítila jsem se moc dobře jak jsem neměla nohy na zemi. Samozřejmě, jak jsem si byla nejistá tak jsem sebou aji švácla takže jsem měla slušnýho monokla naruce, ve škole si mysleli, že mě přítel doma bije 😀

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.