Prodej bytu / domu v Praze

← Všechna témata Kategorie: Ubytování a stravování 3 reakce 333 přečtení
Igor02.03.2020 10:26
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jestli je lepší prodávat v Praze byt / dům sám nebo s realitní kanceláří? našel by se tu někdo, kdo už tohle řešil, a dokázal mi k tomu něco říct?
  • Martin04.03.2020 16:04
    Můžete to sám zkusit, pak poznáte, kolik Vás to bude stát času, a budete muset pořád odbíhat z práce. Zkoušel jsem to takhle půl roku, stálo to moře času, a výsledek žádný. Potom jsem se na zastoupení při prodeji domluvil v realitní kanceláři z Prahy, kde jsem se pak už nemusel o nic starat.
  • Igor05.03.2020 19:11
    Máte na tuto realitní kancelář ještě kontakt? musím prověřit všechny možnosti. Co jste pro prodej s realitní kanceláří musel udělat?
    • Martin08.03.2020 20:21
      Prodej jsem nakonec řešil přes realitní kancelář https://www.edoxreality.cz/ , stačilo zavolat na infolinku 800 503 305, kterou najdete i na jejich stránkách. Domluvil jsem si tam schůzku s makléřem, který se o prodej postaral kompletně.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.09.2026 18:54:08.