Ubytovna Vackov nabízí.

← Všechna témata Kategorie: Ubytování a stravování 2 reakce 651 přečtení
Ubytovna Vackov - PRAHA 3,1023.09.2012 21:31
Nabízíme ubytování ve 2 a 3 lůžkových pokojích.Jedná se o bývalou vysokoškolskou kolej Vackov,na rozhraní Prahy 3 a 10.V uzavřené buňce se nachází vždy 2 pokoje,předsíňka,wc a koupelna.V objektu je stálá služba na vrátnici,vlastní parkoviště,restaurace.50 m zastávka MHD a supermarket.Klidná lokalita.Wifi.Malešická 74.Tel:603871799,603871770.

Email: E-mail
  • Student17.09.2013 02:17
    .kolej Vackov je v ideální vzdálenosti od VŠE. Sice nyní v soukromém vlastnictví, ale zato ubytování bez pořadníků! 😎
    www.vackov.tk

Web: www.ubytovna-levne.com

Email: E-mail
  • Petr15.03.2016 17:55
    Ano, vzdálenost od VŠE je ideální, proto jsem tuto bývalou kolej vyzkoušel. Vydržel jsem tam asi 3 dny a šel zase o dům dál. V noci tam bývá opravdu legrace - rvačky, řev. S napětím jsem vždy čekal, který že z ožralých "ubytovaných" Rusů, Ukrajinců a co já vím jakých ještě cizinců vletí s kudlou do mého pokoje. O čistotě pokojů, se raději nebudu ani zmiňovat, mohl bych se pozvracet. Ale co, zkusit se má všechno - takže mohu odškrtnout, ghetto mám za sebou 😀

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.