Špatné údaje v přihlášce

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 1 reakce 480 přečtení
Patricie22.04.2020 17:00
Dobrý den, chci se zeptat, poslala jsem žádost o prominutí přijímací zkoušky, podepsala jsem čestné prohlášení, že jsou údaje pravdivé a odeslala ji. Bohužel jsem po dvou dnech zjistila, že jsem prohodila známky za poslední dva ročníky, průměr mi stále vychází na to, aby mě vzali, ale já nevím, co teď dělat. Mám poslat novou se správnými údaji? Nehrozí mi žádný postih za to, že jsem podepsala tamtu? Dostala jsem email, že byla již evidována...
Moc děkuji

Email: E-mail
  • x23.04.2020 19:41
    Nejlépe je zavolat nebo napsat e-mail na studijní oddělení tomu, kdo má na starosti přijímací řízení. Pokud chyba nevadí, nic moc zásadního se neděje a referentka vás jen uklidní, že je to v pohodě. Pokud chyba vadí (např. jiný způsob výpočtu bonifikace k přijímacím zkouškám), tak referentky studijního oddělení můžou vrátit již přijatou přihlášku k doplnění.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:06:01.