Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (18%)

Vyučovaného oboru (27%)

Ceny (17%)

Blízko domova (17%)

Celkový počet odpovědí: 12460.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Zápis skôr, ako pride rozhodnutie o odvolaní z inej fakulty

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 0 reakcí 239 přečtení
Lucia25.06.2016 03:15
Dobrý deň, mám problém s termínom zápisu na Vš kde ma vzali na odbor, o ktorý síce záujem mám, ale oveľa väčší záujem mám o štúdium na inej fakulte a inom odbore rovnakej školy, kde ma zatiaľ kvôli nedostatočnej kapacite neprijali. Je to odbor, pre mňa č. 1, ktorý mi viac vyhovuje.
(MENDELOVA - agrobyznys)

Prvý zápis na tejto fakulte sa uskutočnil okolo dňa 10.7.2016,
ZÁPIS PO ODVOLANÍ na tento odbor sa uskutoční dňa 6.9.2016
Na tento odbor som odoslala žiadosť o preskúmanie rozhodnutia. Na rozhodnutie plynie lehota 30 dní.

Avšak odbor, kde som prijatá bola bez problému, má zápis dňa 12.7.2016 t.j. skôr ako mi príde toto rozhodnutie.
Na tomto zápise sa rovno vybavuje karta študenta s fixným odborom ku ktorému sa hlásim.
(MENDELOVA - arboristika)

Ako postupovať ďalej? ako sa dá takáto situácia vyriešiť?

Nechcem sa zapísať - navštevovať - alebo platiť štúdium, kvôli termínu, ktorý sa kryje.

NERADA BY SOM PRIŠLA O ŠANCU ŠTUDOVAŤ ASPOŇ NA ODBORE, KDE MA VZALI, PRE NEVYKONANIE ZÁPISU v dohodnutom termíne odboru kde ma prijali, PRE ČAKANIE NA MOŽNÉ PRIJATIE NA ZÁKLADE ROZHODNUTIA O ODVOLANÍ odboru kde ma neprijali.

Aký v tom majú systém, existuje nejaké riešenie keď zápis po odvolaní je až tak neskoro... ?

ďakujem za rady

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.