Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (19%)

Vyučovaného oboru (24%)

Ceny (18%)

Blízko domova (18%)

Celkový počet odpovědí: 20305.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Vypracované otázky na přijímačky, ČZU PEF, obor PAA

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 15 reakcí 4110 přečtení
Agáta28.12.2014 22:21
Chceš se dostat na ČZU (PEF) snadno a rychle? Nemáš čas před státnicemi na dlouhodobé vypracování okruhů k přijímačkám? Nabízím otázky k přijímacím zkouškám na ČZU, PEF, obor Podnikání a administrativa. Otázky jsou vypracované z přednášek bakalářského studia a doporučené literatury. Jsou tedy aktuální. Každý okruh se skládá z 20 otázek, dle mého názoru stačí 1x přečíst, otázky jsou opravdu hezky vypracované 😊 Otázky si již zakoupilo několik studentů a všichni materiály hodnotily kladně. Já sama jsem na základě těchto materiálu úspěšně vykonala přijímací zkoušky. Jedná se o velké ušetření času, což se vždycky hodí 😊 Jedná se o okruhy Ekonomika a management a Základy podnikání.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte na e-mailu. Ráda vám zašlu ukázky otázek.

Email: E-mail
  • Jana30.01.2015 14:50
    Dobrý den,
    můžete mi prosím do e-mailu zaslat cenu materiálů? Jedná se jen o ekonomii a management.
    Mám odlišný obor, VSRR.

Děkuji.

Jana.
    e-mail E-mail
    • Mirek30.01.2015 15:11
      Můžete mi prosím také zaslat cenu na email E-mail
  • Nela09.02.2015 20:55
    Můžete mi prosím na mail: E-mail zaslat cenu za vypracované otázky? Děkuji

Telefon: 775779902
  • katka23.02.2015 15:35
    Můžete mi prosím napsat na email E-mail cenu materiálu dekuji
  • Tomáš24.02.2015 12:17
    Můžete mi taky prosím napsat cenu za materiály? Díky. Mail: E-mail
  • Tomáš03.03.2015 17:08
    Ahoj, můžete mi na mail zaslat také cenu za vypracované materiály a přibližně sdělit jejich rozsah? 😊 Předem děkuji!

• Lucyjee15.03.2015 10:21
    Ahoj, koupím vypracované materiály na přijímací zkoušky Obor - podnikání a administrativa (magisterské studium), na ceně mi až tak nezáleží. Kdo je prosím má k dispozici, ozvěte se mi na email lucie.zxxx@seznam.cz. Děkuji.
  • Kate25.05.2015 21:14
    Ahoj, můžete mi na mail prosím zaslat cenu za vypracované materiály a cca jejich rozsah? Děkuji 😊

• Hanka02.06.2015 20:27
    Dobrý den,
    mám zájem o okruh Ekonomie a managementu. Můžete mě kontaktovat na email E-mail prosím?
  • Láďa07.06.2015 21:15
    Zdravím,

minulý rok jsem se připravoval na přijímačky oboru Podnikání a administrativa na PEF ČZU.
    A nyní mám tyto materiály, nad kterými jsem strávil spoustu času, bez využití.

Proto je poskytuju dál, za cenu 300Kč, jedná se o 40 otázek - 20 z Ekonomie a managementu a 20. vypracovaných okruhů základy podnikání (tj. 7,5 Kč - otázka) - NEJLEVNĚJŠÍ NA VEJŠKA.CZ!

Kontaktuje mě na e-mailu mega(@)machr . cz - ( mega zavináč machr tečka cz )

Nabídka je stále aktuální, vždy zasílám ukázky!

• Aneta27.01.2016 11:23
      Ahoj,

chci se zeptat, zda je stále aktuální možnost koupit si od tebe vypracované otázky na přijímačky na pef?
      Ekonomie a management a Základy podnikání.

Díky,

Aneta

• tongab15.02.2016 14:12
      Měl bych zájem o Ekonomiku a management. Je to ještě aktuální?

• x16.02.2016 19:20
    Absolvent bakalářského studia?? A ještě PAA? Sekretářka by ale měla umět česky.
    ....všichni materiály hodnotily kladně...
  • K25.05.2016 11:00
    Ahoj, měla bych zájem o tyto vypracované otázky, můžeš mi více info napat do e-mailu? Dekuji

• karel17.01.2018 17:36
      Aktualizované materiály pro rok 2018!

Ahoj,

nabízím vypracované otázky na přijímačky oboru Podnikání a administrativa na PEF ČZU. Materiály nabízím za cenu 300Kč, jedná se o 40 otázek - 20 z Ekonomie a managementu a 20. okruhů základy podnikání. Materiály aktuální pro rok 2018. Ručím za 100% spokojenost a velmi rychlé a solidní jednání z mé strany.

Kontaktuje mě na e-mailu mega(@)machr . cz - ( mega zavináč machr tečka cz )

Nabídka je stále aktuální, vždy zasílám předem ukázky!

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.