přijímačky na VŠE 2012

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 3 reakce 631 přečtení
Pavlína06.01.2013 14:05
Ahoj, nevíte jestli je/bude možné sehnat varianty přijímacích zkoušek z matematiky na VŠE z roku 2012 (poslední). Vím, že např. ekopress vydal učebnici, kde jsou z roku 2011 a co jsem se na ně koukala, docela se liší od těch testů z roků 2005-2009. A bojím se, aby ty testy nevypadaly nyní ještě úplně jinak a já tam poté vyhořela i s přípravou.
  • Martina07.01.2013 19:59
    Ahoj. Na stránke školy je jeden, ktorý je podľa mňa z 2012, lebo vľavo hore pri teste sú napísané roky 2011/2012. Ale, samozrejme, je tam len jeden... A prosím ťa, nemáš náhodou testy z predchádzajúcich rokov z MAT, AJ, NJ? Ak áno, mohla by si mi ich poslať? Veľmi by si mi pomohla.

Email: E-mail
  • Radek09.01.2013 22:48
    Ahoj. Myslím že ten vzor na stránkách VŠE je z variant 2011, svědčí o tom datum vložení na stránky březen 2012.
    Je pravda že v minulých letech vycházely v Ekopressu brožury k přijímačkám. Letos mají ale nějak zpoždění. (paradoxně v r.2011 vyšly v ekopressu 2 publikace - v lednu 2011 to byly testy z r.2010, a koncem roku listopad či prosinec 2011 to byly varianty z r.2011.
    Je otázkou zda ty testy letos budou nebo ne.. možná by bylo fajn se zeptat autora těch předchozích, p. Kaňky z katedry matematiky http://kmat.vse.cz .
    Doučoval jsem klučinu co se hlásil v létě na informatiku na 2.kolo - dělal normální červnový, a tak měl variantu z r.2012. Neřekl bych že se nějak výrazněji lišila od předchozích 2 let.. Oni vždy přidají jeden či dva nové typy příkladů ale jinak jsou ty typy pořád stejné.

Email: E-mail
  • Hrach09.03.2013 18:19
    govno škola s dobrou pověstí ale úroveň studia tam stojí za govno
    test jen jedna šance,jinak předmět nemáš splněný!!!

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.