Připravím Vás na přijímací zkoušky na veterinární lékařství, veterinární hygienu a farmacii na VFU Brno. Letos jsem dělala přijímací zkoušky. Mám plno materiálů, testů, skripta k přijímacím zkouškám vydaná fakultou, všechno do chemie mám spočítané.
Nebo Vám můžu prodat vypracovné otázky k přijímacím zkouškám na VFU Brno.
Příprava by probíhala v Brně u mě nebo u Vás doma. Cena dohodou.
Email: E-mail
-
M Miroslava Poláková09.01.2013 21:24 Ahoj,
je tvoja ponuka na pripravu na prijimacky VFU este aktualna? Hladam niekoho na intenzivne doucovanie a hlavne niekoho trpezliveho 😀 Rada by som tento rok spravila prijimacky na veterinarne lekarstvo. Minuly rok som sa o to pokusila sama ale bohuzial bezuspesne. Bola by som rada, keby sme sa mohli zatial nezavazne dohodnut na prvej hodine a ak by nam vzajomna spolupraca vyhovovala tak by sme sa do toho mohli pustit naplno 😊
Vopred dakujem za odpoved
Mirka
Email: E-mail -
B Bakasam25.09.2014 16:04 Ahoj,
nabízím k prodeji kompletní vypracované otázky na přijímací zkoušky na FVL či na FVHE, biologie, krásně zpracovaná chemie + další potřebné materiály, z kterých jsem se učila. Dostala jsem se na obě fakulty 😊 Bližší info přes mail, mohu poslat i fotky, jak materiály vypadají.
Možné předání Praha, Brno, nebo poslání poštou. 😊
Email: E-mail -
J Jessie01.07.2017 15:29 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně fakulty veterinárního lékařství. Tento rok se chci přihlásit na veterinu a zajímalo by mě vše ohledně přípravného kurzu, přijímacích zkoušek a vaše vlastní zkušenosti, kdy se začít připravovat a tak ...
Email: E-mail
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.