Příprava na přijímací zkoušky na VFU Brno

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 5 reakcí 3139 přečtení
luckaseb27.08.2012 17:24
Připravím Vás na přijímací zkoušky na veterinární lékařství, veterinární hygienu a farmacii na VFU Brno. Letos jsem dělala přijímací zkoušky. Mám plno materiálů, testů, skripta k přijímacím zkouškám vydaná fakultou, všechno do chemie mám spočítané.
Nebo Vám můžu prodat vypracovné otázky k přijímacím zkouškám na VFU Brno.
Příprava by probíhala v Brně u mě nebo u Vás doma. Cena dohodou.

Email: E-mail
  • Miroslava Poláková09.01.2013 21:24
    Ahoj,
    je tvoja ponuka na pripravu na prijimacky VFU este aktualna? Hladam niekoho na intenzivne doucovanie a hlavne niekoho trpezliveho 😀 Rada by som tento rok spravila prijimacky na veterinarne lekarstvo. Minuly rok som sa o to pokusila sama ale bohuzial bezuspesne. Bola by som rada, keby sme sa mohli zatial nezavazne dohodnut na prvej hodine a ak by nam vzajomna spolupraca vyhovovala tak by sme sa do toho mohli pustit naplno 😊

Vopred dakujem za odpoved
    Mirka

• Bakasam25.09.2014 16:04
    Ahoj,
    nabízím k prodeji kompletní vypracované otázky na přijímací zkoušky na FVL či na FVHE, biologie, krásně zpracovaná chemie + další potřebné materiály, z kterých jsem se učila. Dostala jsem se na obě fakulty 😊 Bližší info přes mail, mohu poslat i fotky, jak materiály vypadají.
    Možné předání Praha, Brno, nebo poslání poštou. 😊

• Petra20.02.2015 21:31
      Zdravím,
      jsou ještě k dispozici materiály na přijímací zkoušku FVHE?
      Předem díky😊

• Bakasam07.03.2015 17:49
        Ahoj, ne, bohužel už není moje nabídka aktuální. Vypracované otázky již nenabízím. Děkuji za pochopení.
  • Jessie01.07.2017 15:29
    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat ohledně fakulty veterinárního lékařství. Tento rok se chci přihlásit na veterinu a zajímalo by mě vše ohledně přípravného kurzu, přijímacích zkoušek a vaše vlastní zkušenosti, kdy se začít připravovat a tak ...

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.