Psychologie UK

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 2 reakce 736 přečtení
Dominika22.01.2012 15:40
Ahoj,
mám zájem studovat na UK psychologii, pročítám různé příspěvky na všemožných stránkách a přidávám dotazy ve snaze, že mi někdo odpoví. Ráda bych slyšela vše o přijímacím řízení. Vůbec nejlepší by bylo, kdyby mi dal někdo možnost spojit se buď skypem, ICQ nebo facebookem pro rychlejší komunikaci a podrobnější informace. Děkuji předem za každou odpověď.)

Web: facebook.com/dominika.kuci

Email: E-mail
  • Lenka12.02.2012 14:53
    Ahojky 😊 Sice Ti moc nepomohu, ale dělala jsem přijímačky minulý rok. Jediný, co ti mohu říct, že tam bylo kolem 120 otázek - všechno se týkalo oblasti z psychologie osobnosti, sociální a speciální pedagogiky.. Testové otázky byly uváděny s možnostmi od a) až d) nebo e) .... Bohužel se tam hlásí moc uchazečů..

Email: E-mail
    • ada06.03.2013 00:41
      přesně tak, není šance....no je, ale blíží se 0%

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.