DRUHÁ KOLA PŘIJÍMACÍCH ZKOUŠEK

← Všechna témata Kategorie: Přijímačky, přípravné kurzy 4 reakce 4042 přečtení
Jarmila23.05.2011 19:34
Ahoj, mám takový problém, rozhodla jsem se nyní, že nechci jít na soukromou vysokou školu, ale chci studovat na veřejné a kombinovanou formou. Prosím, nevíte někdo, které veřejné školy vypisují druhé termíny přijímacích zkoušek? Nejlépe v BRNĚ?
Děkuji za odpověď..
  • Zula28.05.2011 16:28
    2.kolo vypsala UPOL (Olomouc)
  • Radek01.06.2011 12:05
    Ahoj. Obecně zkus hledat na jejich webovkách.. www.muni.cz, www.mendelu.cz ... jdi na jednotlivé fakulty na sekci informací o přij. řízení a tam by případně o vypsaných 2.kolech měli psát.
    Přeju zdar.
    Přehled zpracuji počátkem července na našich stránkách. Jaký by tě zajímal obor?

Email: E-mail
    • Monika01.06.2011 16:07
      Ahoj, letos už mi jedny přijímačky na VŠ nevyšly a tak pátrám po dalších variantách...
      Moc prosím, nevíte někdo, kde mají ještě ,,volná místa´´ nebo příp. o soukromé VŠ za normální peníze?
      Zajímají mě především obory: psychologie, veřejná správa, ale i žurnalistika...😉
      Předem moooooc díky!

M.

• danik19.05.2014 14:03
    Dobry den. Da se dostat na vysokou skolu kdyz budu dodelavat statni maturitu v zari. dekuji

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:37:28.