Vysoká škola Tomáše Bati

← Všechna témata Kategorie: Ostatní 3 reakce 958 přečtení
Pavla12.09.2011 16:34
Ahoj lidičky,
máte někdo zkušenost s vysokou školou T. Bati ve Zlíně? Zajímá mne navazující studium v oboru Marketing management. Nejvíce mne zajímá jak je tento obor náročný? Který předmět je nejtěžší. Moc vám všem děkuji!
  • Komanč14.09.2011 13:43
    Já třeba tu že to není vysoká škola Tomáše Bati ale Univerzita Tomáše Bati. Jinak přímo o tomhle oboru nic nevím, ale celkově je to středně velká (a rozrůstající se) státní univerzita. Náročnost studia bych hodnotil taky jako střed, vybavení má velmi dobré.
  • Radka15.09.2011 09:54
    Ahoj Pavlo,
    UTB ekonomku mám vystudovanou, mám kamarády i z oboru Marketing a management, tak klidně napiš maila na pilanek@seznam.cz. Co budu vědět ráda napíšu 😊
    • Pavla22.09.2011 15:59
      Ahoj Radko, nemůžu ti bohužel odeslat e-mail, 3 x se mi to vrátilo. Mohla bys mi napsat Ty na: E-mail . Já Ti potom napíšu co bych se chtěla zeptat. Děkuji.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 17:41:10.