Povzbuzení

← Všechna témata Kategorie: Ostatní 4 reakce 599 přečtení
Linda26.01.2011 11:47
Ahoj četla jsem tady nedávno o Kofeinu na povzbuzení při učení. Koupila jsem si ho a můžu teda opravdu doporučit zkouškové mám úspěšně za sebou. Potřebovala jsem se učit do noci a s kofeinem to šlo. Dala jsem si 1-2 tablety denně a fungovala jsem. 😊
Jestli máte problém s únavou při učení určitě zkuste. čau😎
  • Mike26.01.2011 15:00
    Cest, též jsem ho vyzkoušel a pohoda. Zlepší soustředěnost a zažene únavu. Sice to je kofein, který má dobré povzbuzující účinky, ale po pominutí je člověk více otupenej. Zkuste když tak Guaranu,. 😀

Email: E-mail
    • Xenon05.11.2012 11:16
      Já bych možná místo kofeinových tablet volila něco zdravějšího a déletrvajícího. Vyzkoušela jsem doplněk stravy brainstart a zkouškové je za dveřmi, tak do něj půjdu zase. Navíc při koupi dvou balení je poštovné zdarma.
  • Jimmy26.01.2011 17:15
    Čau o tom kofeinu jsem tež četl ale ještě nezkoušel ale jestli říkáš že povzbudí tak bych to aj zkusil.

Email: E-mail
    • Urnis05.11.2012 12:32
      Kofeinové tablety mi vždycky pomáhaly k oddálení spánku, nicméně si tělo po pár dnech vybíralo svou daň v podobě únavy, takže jsem pak prospal třeba dva dny. Vyzkoušel jsem doplněk stravy Brainstart – je to zdravější oproti energeťákům a výsledkem výsledkem je dlouhodobá lepší koncentrace, menší únava a učení mi leze do hlavy celou noc.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.