Jaký obor?

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 4 reakce 561 přečtení
nekdo04.11.2017 16:23
Ahoj. Potřebuju poradit. mam rad matematiku ale nevím jaký obor na VŠ studovat. Napadá mě pouze ekonomika a finance. totiž obor jako obecná matematika není moc pro mě.
  • Jana04.11.2017 16:41
    A co třeba technické obory? Na těch matematiku taky využiješ. Třeba IT. Oborů, kde využít matematiku je hodně...
    Záleží, jaký vztah máš k příbuzným oborům. Máš blíž k počítačům, společenským vědám, fyzice, vědě, učitelství...? Otázka je také, na jaké střední škole studuješ, kolik té matematiky máte a tak.
    • nekdo04.11.2017 16:47
      studuju všeobecné gymnazium. no počítače a věda mě moc nebere. rad prostě počítam.
      • x04.11.2017 17:58
        "Počítání" se neučí na žádné vysoké škole. Pokud tě baví to, tak bych skutečně jako jediné uplatnění viděl učitelství na ZŠ nebo SŠ.
  • x05.11.2017 01:06
    Poskytuješ velmi málo informací, které by mohly jít za obecnou odpověď (technika a učitelské obory). Proč přesně si myslíš, že obory jako obecná matematika nejsou pro tebe?

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.