Dobry den, chtela bych se zeptat na nazor, kde je lepsi studovat obor radiologicky asistent .. jestli v Olomouci na Zdravotnich vedach nebo na Lekarske fakulte v Brne.. dekuji za vase nazory. 😊
Email: E-mail
-
X x06.05.2016 10:33 Ono je to celkem jedno. V Brně nese obor neklamné známky toho, že prof. Válek se při vymýšlení studijních plánů nacházel v manické fázi, v Olomouci se nejspíše neblahým způsobem projevuje oddělení od lékařské fakulty.-
S studentka Radiolog. asistenta27.05.2016 12:33 Já studuji radiologa na LF MUNI a studijní plány nejsou vymyšlené špatně!!!! Někde to trochu skřípe, ale v podstatě to není nic strašného. A prof. Válek je sice na jiných sférických vlnách, ale rozhodně má v hlavě uspořádané myšlenky a je to kapacita v oboru. Co vím tak absolventi radiologického asistenta na LF MUNI mají skvělé využití v praxi a titul z LF MUNI byt jen Bc. má svůj ohlas.😉
Email: E-mail-
X x28.05.2016 15:04 Nejsem kompetentní hodnotit uplatnitelnost, ale protože jde o nedostatkový obor, bude jistě dobrá. Jsem ale kompetenentní - a vlastně jsem se na tom i trochu podílel - hodnotit to, jaký máte teoretický základ. A ten nemáte nejlepší, prof. Válek si vymyslel, že se budete učit např. modely interakce záření s tkáněmi v době, kdy nemůžete mít ani v náznaku dostatečné znalosti ani fyziky, ani matematiky a ani biologie. Pro praxi radiologického asistenta to nevadí, jen o tom, co vlastně děláte, víte mnohem méně, než byste mohli vědět, kdyby si prof. Válek uvědomoval, že i na lékařské fakultě je třeba informace chápat a že k pochopení jsou někdy třeba další znalosti.
-
-
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.