4 roky na studium Bc.

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 1 reakce 327 přečtení
Honza19.10.2013 17:47
Dobrý den,
od října studuji na VŠ a příští rok bych chtěl přestoupit na jinou školu. Pár lidí mi tvrdilo, že když ukončím studium (nechám se vyhodit) po prvním semestru, takže mi to vezme celý rok (2 semestry) a už mi zůstanou pouze 3 bezplatné roky na studium Bc. Mně to přijde, jako ***ost, když ukončím studium po prvním semestru, tak by mi mělo zůstat ještě 3,5 roku ne? Hledal sem odpověď, jak na googlu, tak na stránkách VŠ, ale nic sem nenašel, tak se obracím na Vás.
Předem děkuju za odpovědi 😉
  • Inkvizitor19.10.2013 23:15
    Počítá se po dnech, účtuje se za každý započatý semestr. Tady bude klíčové, kdy studium ukončíš - pokud studium ukončíš až po zkouškovém období, budou se ti pravděpodobně počítat oba semestry.

Web: http://www.youtube.com/watch?v=CqgZnvfJ9Jg

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.