Lektorství AJ x Asistenství AJ+RJ

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 1 reakce 415 přečtení
Jitka30.06.2013 10:51
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zkušenějších studentu či absolventů pedagogické fakulty.Byla jsem přijata na Lektorstí AJ i Asistenství AJ+RJ (kombinované) a nejsem si úplně jistá, pro která obor se rozhodnout. Učím Aj na ZŠ, mám malé děti....Čistě teoreticky se mi zdá vhodnější jednoobor, protože rusky umím málo, ale zase mě někdo přesvedčuje, že RJ má budoucnost a rozšíří mi možnosti...Nevím, moc si nechci koplikovat život dvouoborovým studiem - určitě je náročnější...Máte podobné dilema či přímo studujete tyto obory? Byla bych ráda za jakékoliv zkušenosti😊

Email: E-mail
  • Patrik30.06.2013 13:36
    Ahoj Jitko,
    jsi mě sympatická, protože učíš na ZŠ, k čemuž jsou potřeba silné nervy.........
    Já mám VŠ ekonomického směru a chci si dělat fyzioterapii........., aktivně mluvím anglicky i německy, ale něco mi říká, že ruština bude do budoucna velmi užitečná - málokdo se ji učí a z angliny si dneska na zadek nikdo nesedne........
    Takže určitě doporučuji tu AJ+RJ

Patrik.

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.09.2026 18:54:08.